- Det er på tide at Bård blir straffet

Risikerer å bli skamklipt på direkten.

Tirsdag er det duket for siste episode av I kveld med Ylvis, og Bård Ylvisåker står i fare for å måtte gjøre drastiske endringer på hårsveisen.
Det er tredje år på rad at I kveld med Ylvs avslutter sesongen med en sending til inntekt for UNICEF. Dersom det populære talkshowet klarer å skaffe 3500 faddere, vanker det en «straff» på Bård. - Bård skal bli skalla på toppen hvis vi får nok faddere, sier Vegard Ylvisåker i en pressemelding. Sidelokkene vil bli værende, og Bård kan med andre ord ende opp med en såkalt munkesveis. Programlederne har tradisjon med å bli straffet dersom de når målet i sin jakt på UNICEF-faddere. For to år siden endte Vegard opp med å måtte tatovere Senkveld-logoen på leggen. I fjor var det Bård sin tur til å kline med en dame i 80-årene. Han pådro seg imidlertid streptokokker like før sending, og måtte sende oppdraget videre til broren. - Det er på tide at Bård bli straffet, sier Vegard.

Gode seertall

Tirsdagens I kveld med Ylvis-sending er dobbelt så lang som resten av programmene. Ylvis legger bak seg en høst med flere seere og flere publikummere enn noen gang. - Bård og Vegard leverer sin sterkeste sesong noensinne. Det er utrolig imponerende og veldig gøy, sier programdirektør i TVNorge og SBS Discovery, Eivind Landsverk. 442 000 seere har i gjennomsnitt fulgt programmet, en økning på over 100 000 sammenliknet med året før, ifølge tall fra TVNorge. - Ylvis er blitt en viktig merkevare for oss, og vi er veldig stolte over det vi har fått til sammen. Nå skal gutta få seg en velfortjent pause. Og kortene hvor det står hva som skjer videre, tror jeg vi holder tett til brystet, enn så lenge, sier Landsverk.