Vis mer

Denne kafeen tilbyr gratis te til ammende mødre

Nå blir den hyllet verden over.

(upublisert) Opprettet
Om det er greit å amme babyen din offentlig eller ikke er en het debatt i mange land. Og selv om Norge er et liberalt land har det fortsatt skjedd at ammende mødre har blitt nektet å mate barna sine på kaféer.

Nå har derimot en kafé i Sydney, Australia fått nok. De mener at det kan være hardt for nybakte mødre, og inviterer derfor ammende mødre inn for en gratis kopp te, samtidig om de kan mate barnet sitt, skriver Bored Panda

På vinduet har kafeen skrevet med store bokstaver: «Ammende mødre! Kom innom for en gratis kopp te hvis du trenger en pust i bakken. Ingen spiseplikt eller grunn til å stille spørsmål, vennligst bare slapp av».

Skiltet har blitt en stor hit og mange kvinner har tatt turen innom for en kopp te, samtidig som de kan mate sine små, uten å bli pekt på. Flere steder i verden har kvinner som ammer barna sine i offentligheten, blitt bedt om å dekke seg til.Saw this when grabbing my coffee this morning ❤️ @thetwentydollarmovement #thewillowscafe #sydneycafe #willoughby #mums #payitforward #sydneyeats #normalizebreastfeeding


Et bilde publisert av @parisahayeri


Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.