Vis mer

Denne gigantiske alligatoren kom plutselig ut på golfbanen

- Den må være fire og en halv meter lang.

(upublisert) Opprettet
En uvanlig stor alligator ble nylig fanget på film mens den vandret over en golfbane i Florida. Charles Helmes var på Buffalo Creek golfbane i Palmetto for å spille med en venn, da det store beistet av en alligator plutselig vandret mot dem.Umiddelbart dro han frem mobilkameraet og begynte å filme.

- Det er den største alligatoren jeg noen gang har sett i mitt liv. Den må være fire og en halv meter lang, sier han i videoen.

Gikk mot innsjøen


Til ABC News sier han at alligatoren var så stor at han ikke engang trodde den var ekte til å begynne med.

- Jeg var lamslått og stille. Jeg visste ikke om vi ble lurt eller noe, sier han.

- Den hadde bare lagt seg ned for å hvile da den reise seg og startet å gå mot den store innsjøen, fortsetter han.

Golfbanens maskot


Dette er likevel ikke første gangen den store alligatoren har vært på golfbanen. Den har vandret rundt i området i flere år, og skal være bra for forretningsdriften.

- Han plager ingen og de plager ikke ham. Han er som en maskot for golfbanen, Wendy Schofield som er ansatt på anlegget til News 3.

En ansatt som har jobbet på golfbanen i fem år forteller at alligatoren har vært der i lang, lang tid og at de har gjettet at han er mellom 4,5 til nærmere 5 meter.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.