Vis mer

Den offisielle Star Wars-traileren er endelig her

Det er under to måneder til premieren, og i natt fikk vi se den første offisielle traileren.

(upublisert) Opprettet


Det er mange som teller ned til den nye Star Wars filmen The Force Awakens dukker opp i kinosalene. Frem til i natt var har fansen kun hatt to teasere å glede seg over (her og her), men nå er endelig den offisielle traileren sluppet:SOL har samlet de fem tingene vi gleder oss mest til, men også lurer mest på:


 


 1. Hvor er Luke Skywalker?


  Kunne ikke laste instagram  Det har lenge vært klart at Mark Hamill vender tilbake til rollen som Luke, men hvor stor rollen er og hva den innebærer er enda "hemmelighetsstemplet".

  Han var ikke å se på den offisielle filmplakaten, ei heller i traileren som ble vist på TV for første gang i natt. Dette fyrer opp under spekulasjonene om at rollen er liten, men viktig og at handlingen i den nye trilogiens første film er at våre helter må finne den nå aldrende Skywalker.


 2. Hvem er Kylo Ren?


  Kunne ikke laste instagram  "Every story needs a villain" heter det, og i Kylo Ren kan det virke som vi får nøyaktig det vi ønsker oss. Spesielt når rollen gjøres av Adam Driver.

  Det vi vet så langt er at han har en usunn begeistring for Dart Vader, noe som tydelig kommer frem i traileren, og at Kylo Ren ikke er hans egentlige navn.


 3. Rey Solo?


  Kunne ikke laste instagram  Filmens kvinnelige hovedrolle, og kanskje den mest spennende karakteren i hele filmen.

  Det er tydelige likheter, både i klær og "jobb", mellom henne og Luke fra den første filmen, og vi hører Carrie Fishers stemme i traileren fortelle noen at "the force, it's calling for you. Just let it in".

  Er Rey datteren til Leia og Han Solo?


 4. Hva med de vi ikke får se i traileren eller på filmplakaten?


  Kunne ikke laste instagram  Simon Pegg, Andy Serkis, Max von Sydow og Lupita Nyong'o står alle sammen på rollelisten til filmen, men enn så lenge vet vi ikke alt for mye om karakterene de spiller.

  Både Serkis og Nyong'o filmes ved hjelp av motion capture, det samme gjelder Simon Pegg, så vi får ikke ansiktene deres i filmen. Ryktene om Max Von Sydow er at er den eneste i galaksen som sitter på informasjon om hvor Luke Skywalker befinner seg.


 5. Hvor fikk du den fra, Finn?


  Kunne ikke laste instagram  John Boyegas karakter krasjlander på en planet som ligner mistenkelig mye på Tatooine. Han er en First Order-pilot, og dermed ikke i utgangspunktet på de snille sin side - frem til han møter Rey, og senere Han Solo.

  Det er også uklart hvorfor han har Luke Skywalker sin blå lightsaber, og hvorfor i all verden han velger å stå ansikt til ansikt med Kylo Ren.

  Har Finn det som trengs for å bli en Jedi-ridder?


Legg til sol_no på SnapChat 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.