Den kjente nordmannen er ikke til å kjenne igjen uten skjegg

Den kjente nordmannen er ikke til å kjenne igjen uten skjegg

Hint: Han er verdenskjent skuespiller.

(upublisert) Opprettet
Det store røde skjegget har blitt Kristoffer Hivjus varemerke. Nylig la han ut bilde av seg selv uten skjegg på Instagram, og fansen sliter med å dra kjensel på den glattbarberte «Game of Thrones»-stjernen.

I skrivende stund har bildet fått over 36.000 likerklikk på Instagram. Fansen holder på å gå av skaftet av det nye bildet, skriver Expressen som først omtalte saken. Det skal sies at bildet er noen år gammelt, så du trenger ikke å bekymre deg for nåværende status på Hivjus ansiktshår.

Slik kjenner vi vanligvis Kristofer Hivju:

(FOTO: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix)

Nordmannen fikk sitt store internasjonale gjennombrudd med rollen som Thormund Giantsbane i suksess-serien «Game of Thrones». Han er kjent fra flere store produksjoner, blant annet «Beck», «Turist» og «Fast & Furious 8».

Til tross for at skjegget har blitt et varemerke, har ikke skuespilleren hatt ansiktshår hele sitt voksne liv. Da han dukket opp på norske TV-skjermer som Hells Angeles-sjef i «Fox Grønland» i 2001, så Hivju nokså annerledes ut. Glattbarbert og med langt rødt hår er det lite som minner om Tormund Giantsbane.

Hivju har tidligere uttalt til VG at han ikke er veldig sterkt knyttet til skjegget sitt.

- Jeg klipper det på dagen hvis en rolle krever det. Det er ikke noe problem for meg hvis det forsvinner, for det ligger ikke noe prestisje i skjegget mitt, sier han til avisa.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer