Den hjemløse mannen tok vare på Nicole (21) da hun ikke rakk nattoget

«Det er en fars plikt å sørge for at en annen fars datter kommer seg trygt hjem».Et bilde publisert på Facebook har den siste tiden fått mye oppmerksomhet. Britiske Nicole Sedgebeer (21) skulle rekke nattoget hjem fra London etter å ha vært på en fest, men mistet toget i siste liten.

Nicole var redd og usikker på hvordan hun skulle komme seg hjem, og det var da hjemløse Mark dukket opp. Han ville sørge for at 21-åringen var trygg i storbyen, skriver Metro.

I Norge var det P4 som omtalte saken først.

Under bildet, publisert av Sedgebeer på Facebook, forklarer hun at den hjemløse mannen ville hjelpe henne til en åpen kafé. Årsaken var at han mente det var for farlig for henne å gå rundt alene.

Se det rørende innlegget nederst i saken! 

I skrivende stund er innlegget delt over 6.000 ganger.
Etter Mark hadde sørget for at Sedgebeer kom seg trygt til kaféen, dro han videre. Et par timer senere kom han tilbake for å følge henne til togstasjonen, som han hadde lovet.


Hun hadde også spurt Mark hvorfor han ville hjelpe henne. Da hadde han svart:«Det er en fars plikt å sørge for at en annen fars datter kommer seg trygt hjem».

I hope this story makes people look twice when they see a homeless person. Last night I missed my last train home and...

Posted by Nicole Sedgebeer on 4. mars 2016