Vis mer

De synger en Prince-låt på t-banen - så bryter en passasjer inn og overrasker alle

Lite visste musikerne om hva som kom til å skje få dager senere.

(upublisert) Opprettet
Musikerne Anna Gunder og Heidi Joubert har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier den siste tiden.

Grunnen ser du i videovinduet øverst i artikkelen. De to kvinnene stilte seg opp og begynte å synge Prince-låta "Kiss" med stor innlevelse på t-banen i Frankfurt.

Men så skjer det overraskende: Rundt to minutter ut i videoen bryter plutselig en medpassasjer inn og forbløffer alle med sin fantastiske stemme.

Videoen ble ifølge Dagens.dk lagt ut på sosiale medier 16. april. Det var kun seks dager før poplegenden Prince døde i sitt hjem i Minnesota.

Etter dødsfallet har videoen blitt sett av flere titalls millioner på sosiale medier. Gunder og Joubert har blitt intervjuet etter at videoen gikk viralt og hevder at det ikke var planlagt at passasjeren skulle være med på låta.

Det har imidlertid blitt kjent i ettertid at mannen også er musiker og går under navnet Ozzo Lino. 

Uansett: Dette er en flott hyllest til den avdøde poplegenden.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.