Vis mer

De ble verdenskjent på internett. Slik går det med dem i dag

Noen har forandret seg helt!

(upublisert) Opprettet


 1. "Success Kid"


  Kunne ikke laste instagram  Du har helt sikkert sett ansiktet til "Success kid" - eller Sammy Griner som han egentlig heter - på internett de siste årene.

  Bildet, som ble lagt ut på Flickr av moren Laney i 2007, viser egentlig Sammy som spiser sand, men blinkskuddet ble fort plukket opp og brukt i utallige "memes" de siste årene.

  Nylig la Laney Griner ut dette bildet av henne og sønnen på Imgur. Sammys kjente ansikt har i ettertid blitt brukt til en kampanje for å samle inn penger til farens lever-operasjon.

  Faren er i dag frisk, og moren forteller at hun synes det er morsomt at bildet av sønnen fortsatt er populært på nettet.

  - Det er fantastisk å se hvor verdensomspennende appell bildet av Sammy fremdeles har, så mange år etter, sier hun, ifølge Nettavisen.
  View post on imgur.com 2. Chris Crocker - mannen bak "Leave Britney Alone"


  Kunne ikke laste instagram  For ni år siden ble Chris Crocker verdenskjent etter å ha lagt ut en video på Youtube der han forsvarer sitt store idol, Britney Spears. Videoen ble sett av millioner, og det ble laget utallige parodier i årene etter.

  Tidligere i år fikk den amerikanske mannen igjen stor oppmerksomhet verden over. Nå hylles han nemlig som sex-symbol, skriver Dagbladet.  Flere store internasjonale medier brukte ord som "ugjenkjennelig", "hunk" og "deilig og muskulær" for å beskrive han.

  Crocker tok oppmerksomheten rundt sitt utseende med stor ro. Han skriver på Instagram at han i dag jobber som komiker og sanger.

  Kunne ikke laste instagram 3.  Rebecca Black - jenta bak megahiten "Friday"
  "It's Friday, Friday Gotta get down on Friday. Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend".

  Husker du låta? Rebecca Black står bak en av 2000-tallets mest forhatte sanger. Musikkvideoen skulle ifølge Black og hennes mor aldri bli publisert offentlig, men endte på et eller annet vis opp på det åpne nettet.

  Det resulterte i over 100 millioner visninger på rundt 30 dager i 2011. Black har siden den gang gitt ut flere låter og jobber fortsatt med musikken. Slik ser hun ut i dag:

  Kunne ikke laste instagram 4.  Verdens sterkeste gutt - Richard Sandrak


  (FOTO: Neal Preston / Corbis / NTB scanpix)

  Vi må først erkjenne at Richard Sandrak ikke er veldig typisk internett-sensjon.

  Den råsterke gutten fikk først og fremst et kjent ansikt gjennom TV-programmer, men internett - og hovedsakelig Youtube - skal også ha mye av æren for kjendisstatusen.

  Nettavisen skriver at Sandrak løftet 82 kilo i benkpress da han gikk i 1. klasse på barneskolen, og etter hvert som årene gikk ble han bare større og større.

  Men da han ble tenåring ble det stille rundt gutten. Sandrak, som i dag er i 20-årene, fortalte i 2015 at han hadde sluttet å trene, men at han holder seg i form gjennom arbeidet som stuntmann.

  I dette klippet fra Inside Edition kan du se hvordan Sandrak ser ut i dag:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.