De ble verdenskjent på internett. Slik går det med dem i dag

Noen har forandret seg helt! 1. "Success Kid"


  Kunne ikke laste instagram  Du har helt sikkert sett ansiktet til "Success kid" - eller Sammy Griner som han egentlig heter - på internett de siste årene.

  Bildet, som ble lagt ut på Flickr av moren Laney i 2007, viser egentlig Sammy som spiser sand, men blinkskuddet ble fort plukket opp og brukt i utallige "memes" de siste årene.

  Nylig la Laney Griner ut dette bildet av henne og sønnen på Imgur. Sammys kjente ansikt har i ettertid blitt brukt til en kampanje for å samle inn penger til farens lever-operasjon.

  Faren er i dag frisk, og moren forteller at hun synes det er morsomt at bildet av sønnen fortsatt er populært på nettet.

  - Det er fantastisk å se hvor verdensomspennende appell bildet av Sammy fremdeles har, så mange år etter, sier hun, ifølge Nettavisen.
  View post on imgur.com 2. Chris Crocker - mannen bak "Leave Britney Alone"


  Kunne ikke laste instagram  For ni år siden ble Chris Crocker verdenskjent etter å ha lagt ut en video på Youtube der han forsvarer sitt store idol, Britney Spears. Videoen ble sett av millioner, og det ble laget utallige parodier i årene etter.

  Tidligere i år fikk den amerikanske mannen igjen stor oppmerksomhet verden over. Nå hylles han nemlig som sex-symbol, skriver Dagbladet.  Flere store internasjonale medier brukte ord som "ugjenkjennelig", "hunk" og "deilig og muskulær" for å beskrive han.

  Crocker tok oppmerksomheten rundt sitt utseende med stor ro. Han skriver på Instagram at han i dag jobber som komiker og sanger.

  Kunne ikke laste instagram 3.  Rebecca Black - jenta bak megahiten "Friday"
  "It's Friday, Friday Gotta get down on Friday. Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend".

  Husker du låta? Rebecca Black står bak en av 2000-tallets mest forhatte sanger. Musikkvideoen skulle ifølge Black og hennes mor aldri bli publisert offentlig, men endte på et eller annet vis opp på det åpne nettet.

  Det resulterte i over 100 millioner visninger på rundt 30 dager i 2011. Black har siden den gang gitt ut flere låter og jobber fortsatt med musikken. Slik ser hun ut i dag:

  Kunne ikke laste instagram 4.  Verdens sterkeste gutt - Richard Sandrak


  (FOTO: Neal Preston / Corbis / NTB scanpix)

  Vi må først erkjenne at Richard Sandrak ikke er veldig typisk internett-sensjon.

  Den råsterke gutten fikk først og fremst et kjent ansikt gjennom TV-programmer, men internett - og hovedsakelig Youtube - skal også ha mye av æren for kjendisstatusen.

  Nettavisen skriver at Sandrak løftet 82 kilo i benkpress da han gikk i 1. klasse på barneskolen, og etter hvert som årene gikk ble han bare større og større.

  Men da han ble tenåring ble det stille rundt gutten. Sandrak, som i dag er i 20-årene, fortalte i 2015 at han hadde sluttet å trene, men at han holder seg i form gjennom arbeidet som stuntmann.

  I dette klippet fra Inside Edition kan du se hvordan Sandrak ser ut i dag: