De beste kattevideoene - noensinne!

Internett + katter = hysterisk moro!

(upublisert) Opprettet
De fleste som jobber foran en dataskjerm må vel innrømme at en og annen arbeidstime har blitt brukt på videoer på internettet. Nærmere bestemt kattevideoer. Spektakulære hopp (og tryn), suksessfulle kamper mot kråker eller bjørner og ikke minst helt bisarre lyder. De små nøstene er bare for morsomme. Takk og lov for at eierne filmer og legger det på nett. Her er et knippe favoritter fra klipps, se og le (og fortell gjerne hvilke kattevideoer du digger i kommentarfeltet. Hiv inn lenke, vi får aldri nok!). Lille kattepus vil ikke være alene om morgenen, så han har kommet på et smart triks for å vekke mennesket sitt. http://www.sol.no/klipps/video/katta_vil_ikke_vaere_alene   Denne (hann)katten får høre det. Velfortjent? http://www.sol.no/klipps/video/katt_var_utro   Det er bare en ting å si: Katten til høyre er en drittsekk! http://www.sol.no/klipps/video/katten_til_hoyre_er_en_drittsekk   Snakk om å bli tatt på fersken ... http://www.sol.no/klipps/video/snakk_om_a_bli_tatt_pa_fersken   En av disse to går fullstendig i lufta! http://www.sol.no/klipps/video/katten_bert_er_ikke_imponert_over_kompisen   Ser du bort går du glipp av det ... http://www.sol.no/klipps/video/noen_kvikkere   Her er det drøssevis av kattevideoer og du kan laste opp din egne!  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.