Dårlig dag? Ikke nå lenger!

Godfølelsegaranti.

(upublisert) Opprettet

1. Nusselige kattunger

Hos dyrehjemmet Purrfect Pals i Seattle er det sjelden stille. Fosterfar John gir husrom til et titalls hjemløse katter som venter på å få en ny familie. På The Fabulous Fosters strømmes livet til en gjeng viltre kattunger døgnet rundt, og med litt flaks kan man se de søte små leke, jakte eller sove en blund. I naborommet holder The Little Darlings til. De er en minst like effektiv kur mot hengefjes og dårlig humør. Skulle det bli for passivt, kan du til og med fjernstyre lekene i  dyrehjem over hele USA med Ipet Companion. Full fres. (Skjermbilde: The Fabulous Fosters) Full fres. (Skjermbilde: The Fabulous Fosters)

2. Lodden pandaunge

Det finnes under 2000 viltlevende pandaer og rundt 200 i fangenskap, så de ikoniske dyrene er et sjeldent syn. På Smithsonian Zoological Parks Panda Cam kan derimot alle som vil følge med på livet til Mei Xiang og ungen Bao Bao. Til tross for at den lille krabaten skal vokse til å bli en over 100 kilo tung kjempe, er det lite skummelt med den lodne lille bamsen enn så lenge.

3. Forutsigbare turister

Mens turister i Paris flokker til Eiffeltårnet og Roma rennes ned av besøkende til Colosseum, kan Liverpool skryte av å ha gjort et gangfelt til et populært turistmål. Overgangen utenfor det legendariske platestudioet Abbey Road ble udødeliggjort av The Beatles-albumet med samme navn, der omslaget viser de fire medlemmene på tusletur over veien. Nesten 50 år senere går det ikke mange minutter mellom hver gang et knippe turister skal gjenskape øyeblikket, og på Abbey Road Cam kan du se folks fortolkninger av det ikoniske platecoveret til trafikantenes forergrelse. Herlig snålt! Her kan du nesten stille klokka. (Skjermbilde: Abbey Road Cam)Her kan du nesten stille klokka. (Skjermbilde: Abbey Road Cam)

4.Dra på safari!

Du trenger ikke å sprenge bankkontoen og ta eksotiske vaksiner for å nyte den afrikanske faunaen. Africam strømmer stort sett alltid fra en sørafrikansk oase. Kameraet er plassert i nasjonalparken Tembe, og viser alle slags ville dyr som flokker til for en kjapp påfyll. Sjansen er nok størst for å se elefantene som henger rundt sitt lokale vannhull, men de får ofte besøk av zebraer, gaseller, sjiraffer og andre dyr. Med litt flaks kan du se et ordentlig tverrsnitt av dyrene på savannen. (Skjermbilde: Africam)Med litt flaks kan du se et ordentlig tverrsnitt av dyrene på savannen. (Skjermbilde: Africam)

5. Verdensrommet på nært hold

Man vet at den digitale tidsalderen har nådd et slags høydepunkt når man kan få en direktestrøm fra den internasjonale romstasjonen rett på mobilen. ISS' offisielle webkamera følger dagliglivet om bord på tidenes dyreste byggverk, og skifter ofte vinkel etter hvailke oppgaver astronautene tar del i. Når noen må ut på et reparasjonsoppdrag kan kameraet for eksempel bytte perspektiv for å følge den nervepirrende oppgaven. OBS! Kan føre til akutt sorg over at man aldri realiserte drømmen om å bli astronaut. Verdensrommet! (Skjermbilde: ISS/Ustream)Verdensrommet! (Skjermbilde: ISS/Ustream)
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer