Dagens beste på TV

Siden det er søndag er det masse sport på TV, men rosinen i pølsa er seriepremiere på NRK1 i kveld.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Snøbrett-VM i Oslo avsluttes søndag. Du ser det på TV, ytterligere behov tilfredsstilles på NRK P3s nettsider. Klikk på bildet. Kl. 10.55 VM snøbrett Oslo (NRK1) Alle de kulene folkene er i Oslo denne helgen, ikke bare er det hippe snøbrettkjørere, men også halve verdens musikkbransje i forbindelse med festivalen Bylarm. Søndag er det slopestyle-finaler både for jenter og gutter, og NRK1 sender alt i hop. Du kan se snøbrett-VM på nett her. Fjernsynsapparatet kommer til Groruddalen i første episode av filmatiseringen av «Erobreren». Kl. 20.55: Erobreren (NRK1) Ikke ofte det er premiere på såkalte storsatsinger i rikskringskastingen, men søndag kveld er det klart for første episode av «Erobreren», historien om Jonas Wergeland. Det er altså ikke den Wergeland'en, men figuren fra Jan Kjærstads boktrilogi. Whitney Houston og Kevin Costner i «The Bodyguard» fra 1992. Kl. 21.00: The Bodyguard (FEM) I går ble hun begravet, og i kveld sender kanalen FEM et av hennes aller største øyeblikk, da hun spilte mot Kevin Costner i Hollywood-suksessen «The Bodyguard». Husk papirlommetørklær. Få fullstendig oversikt over kveldens programmer i vår store TV-guide (norske kanaler). Her er flere lister: Kveldens filmer (norske kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.