Dagens beste på TV torsdag

Fra tidlig morgen følger vi barnetogene fra hele Norge! På kvelden ser vi på Elling og sesongavslutning for Torsdag kveld fra Nydalen.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: David Grønli er NRKs reporter i Oslo sammen med Silje Sirnes Winje. (Foto: NRK)

Kl. 07.30 og 19.30: Gratulerer med dagen! (NRK1, NRK2)

Kongefamilien, barnetogene, stemningen - her får du med deg alt fra feiringen av nasjonaldagen i hele landet. Programleder på Universitetsplassen i Oslo er Line Andersen og Karen-Marie Ellefsen kommenterer fra Slottsplassen. Barnetoget i Oslo sendes i sin helhet på NRK2. Vil Tina og Bettina risikere å feire 17. mai i bunad fra «østblokk-Telemark»? (Foto: TV2)

Kl. 21.30: Torsdag kveld fra Nydalen (NRK 1)

Sesongavslutning! Ukens gjest er Nytt på Nytt-Knut Nærum. Kvelden byr på mange overraskelser, før TKFN-gjengen tar en pause til over sommeren. Per Christian Ellefsen spiller rollen som Elling. (Foto : Nordisk Film)

Kl. 21.35: Elling 3 - Elsk meg i morgen (NRK 1)

Dette er tredje og siste film om Ingvar Ambjørnsens romanfigur Elling. Fire år er gått siden Elling flyttet til byen sammen med Kjell Bjarne. Alt ser bra ut, men Elling føler på en stor tomhet. Han tar motet til seg, møter en pike, og det ser riktig lovende ut en stund. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.