Celeste gjenskaper kjendisenes «perfekte» bilder på hysterisk vis

Nå tar hun internett med storm.Den australske komikeren Celeste Barber så seg lei av kjendisers tilsynelatende perfekte instagram-bilder, og bestemte seg for å ha det litt gøy med kjendisene. På sin egen instagramkonto gjenskaper hun kjendisenes bilder, for å vise hvor komiske de egentlig er.

- Folk tar dette altfor seriøst. De er så opptatt av kjendisene, de rike, de priviligerte og alle livsstilsbloggerne, samtidig tror kjendiser at de gjør normale ting. Kim Kardashian poserer i en haug med jord. Hvem i det virkelige liv gjør det?, sier Barber til Daily Mail.

Jo merkeligere bildene er, jo flere reaksjoner får Barber. Nå har hun skapt seg en stor fanskare. I tillegg til kjendiser, harselerer hun også med modellers poseringer på reklameplakater.

- Folk liker det veldig godt. Jeg tenkte ikke så mye på hvordan det ville bli mottatt. Jeg startet med de fordi jeg visste at vennene mine ville like det. Og jeg fortsatte fordi folk fortalte meg at det ga dem en daglig latter og begynte å gi meg utfordringer om hvilke bilder jeg skulle gjenskape, forteller hun.

Her får du et utvalg av Barbers beste bilder:


Kunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagram

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder