- Bruk stemmeretten!

Kjæresteparet kjemper om plass på Kremtoppen. Kan begge gå til topps?

(upublisert) Opprettet
Kremtoppen.no er Norges første og beste kjendisliste fra SOL.no. Hver uke stemmer folket frem sine favoritter på nettstedet, og på fredager oppdateres listen og nye utfordrere lanseres ved hjelp av tips fra det norske folk. Se hvem som topper Kremtoppen.no Denne uken er det et kjærestepar fra P3 som kniver om å komme inn på topplisten - Ronny Brede Aase fra «P3Morgen» og Tuva Fellmann fra «HalloP3» kjemper begge om folkets gunst. Kan begge gå helt til topps? Hvem er mest populær i P3? Lune og robuste Ronny, eller rappkjefta og morsomme Tuva? Stem her.  Tilfeldighetene skulle ha det til at en annen utfordrer også var gjest i P3Morgen på mandag, og det gikk hardt for seg i studio da Benjamin Helstad og Ronny Brede Aase konkurrerte om å vispe krem. Hvordan det gikk, kan du høre i klippet under. HØR LYDKLIPPET: Ronny og Benjamin visper krem - Jeg øvde hele helgen. Den Kremtoppen, den skal jeg inn på, forteller en innbitt skuespiller Benjamin Helstad mens han visper for harde livet. Den beste duoen P3 har å by på? Tuva Fellmann og Jørn Kaarstad skaper engasjement i «Hallo P3». Den beste duoen P3 har å by på? Tuva Fellmann og Jørn Kaarstad skaper engasjement i «Hallo P3». Programlederne i Hallo P3 gikk enda lenger. Kollega Jørn Kaarstad klinte til og laget en egen promolåt for Tuva. «Hvem lukter pils mandag morgen klokka ni, hvem stjeler mest sannsynligvis lommaboka di, hvem har en stemme som skjærer gjennom fjell, går i walk of shame-skjorte etter søndagens smell - Tuva Fellmann, hele Norges kremtopp, fanget i en dvergkropp » Hør den fantastiske låta her: Bruk stemmeretten din, oppfordrer Jørn - og det kan vi bare være enige i. Hvem går til topps? Ronny eller Tuva - eller begge to?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.