Brødre kjemper mot hverandre i Idol

Sang sammen på audition, nå er de konkurrenter.

(upublisert) Opprettet
Det er klart for den tredje semifinalen i Idol, og i kveld ligger det an til å bli ekstra spennende. Brødreparet Espen (19) og Simen Langseth Folkestad (22) skal nemlig kjempe mot hverandre om de to finalebillettene. De har sunget og spilt mye sammen, men det blir trolig en ny erfaring å skulle være konkurrenter. - Konkurrentene er god blanding av mange flinke. Spesielt guttene er kanskje litt like, og mye står nok faller på låtvalget, uttalte Simen og Espen til Lillehammer Byavis.

Disse skal synge

Dette er kveldens åtte finalister: - Kristoffer Edvardsen (16) skal synge «Problem» av Kurt Hugo. - Tilla Gaasø (17) skal synge «You've Got A Friend» av Carole King. - Malin Joneid Ellefsen (20) synger «I Love You I Do» av Jennifer Hudson. - Ingrid E Thoresen Bakker (19) synger en medley av Duffys «Mercy» og Amy Winehouses «Rehab». - Tommy Andreassen (19) synger Bob Dylans «Don't Think Twice It's Allright». - Espen Langseth Folkestad (19) fra Lillehammer synger «Sunday Morning» av Maroon 5. - Simen Langseth Folkestad (22) synger «You Give Me Something» av James Morrison. - Chinook Lamers (16) synger «Say Something» av A Great Big World.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.