Vis mer

Bonden var lei av demonstranter - tok møkka-hevn på ulovlig kjen­dis­ak­sjon

Miljøvernerne kommer neppe tilbake for å demonstrere.

(upublisert) Opprettet
For et par uker siden ble en bonde drittlei av noen miljøvernere som hadde satt opp en demonstrasjon i Kirkham i Storbritannia, skriver Sedenne.no.

Se video nederst i saken! 

Årsaken til demonstrasjonen var at de var i mot at det skulle åpnes for å «fracke» etter olje og gass i området. «Fracke» er en kontroversiell utvinningsmetode av olje og gass, som USA er størst på å bruke.

Dette likte derimot ikke bonden som eier jordet. Ifølge The Telegraph var han svært frustrert over miljøvernerne som hadde valgt å demonstrere og holde en bakekonkurranse på jordet.

Flere kjendiser var tilstede, som blant annet Oscar-vinner Emma Thompson, noe ikke bonden brydde seg noe om. Han satte seg derfor i traktoren og kjørte rundt demonstrantene med gjødselsprederen på.

Ifølge Sedenne ble politiet tilkalt og miljøaktivistene ble nødt til å fjerne seg fra området.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.