Vis mer

Ble begravd levende: TV-program skremte vettet av amerikanerne

«Begravd levende med slanger og rotter? Jeg tror jeg vil bli kremert».

(upublisert) Opprettet


Reality-TV er ikke noe nytt. Både i Norge og i utlandet florerer det av reality-programmer, hvor deltakerne dras med på alt fra en øde øy, til et luksushotell i Mexico og ut på parketten med glitrende kjoler.

Til og med nakendating ble vist på TV i USA og i Norge. Men nå ser det ut til at USA har tatt reality til nye høyder. Denne helgen sendte TV-kanalen A&E Halloween-spesialen «Fear: Buried Alive», som virker å være det nyeste innen reality-sjangeren.

I det direktesendte programmet ble tre deltakere begravd levende, mens et team rundt overvåket det hele via monitorer. Deltakernes familier hadde naturligvis VIP-plasser til forestillingen og fulgte hvert sekund noen få meter unna gravplassen. 

Ikke nok med at de blir begravd levende, deltakerne fikk også andre store utfordringer mens de lå kisten flere meter under jorda. (Se klipp)

Saken fortsetter under videoen. 

Ifølge nettsiden Inquisitr henter serien inspirasjon fra amerikanernes frykt - og de tingene som skremmer mennesker mest. En gruppe forskere fra Chapman University i California har kommet fram til at folks største frykt varierer fra dyr og høydeskrekk til mørket og monstre.

Se ABC News' sending om det nye TV-programmet her. 

Ifølge undersøkelsen kom det også fram at mange amerikanere er redde for en korrupt regjering, skriver nettsiden.

Reaksjonene på det nye reality-konseptet har vært blandet på Twitter:


Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.