Bilistene tror de får bot, men politiet har en fantastisk overraskelse

Kunne ikke alle trafikkontroller vært slik?

(upublisert) Opprettet
Da politiet i den lille amerikanske byen Lowell stilte seg opp til trafikkkontroll sist uke, var det ikke for å dele ut bøter til uvettige trafikanter. Bilistene de stoppet ble bedt om framvise fører- og vognkort, men betjenten lirket også diskret ut informasjon om hva barna deres ønsket seg til jul. På kjøpesenteret over gata stod en gjeng klare til å kjøpe og pakke inn rett gave i lynfart. Som du ser i videoen over biter de smånervøse bilistene negler og lurer på om de får bot eller ikke. I stedet får de en fantastisk overraskelse midt i førjulstornadoen. Stuntet er en del av #Upliftsomeone-kampanjen, som ønsker å spre positive overraskelser og skape god stemning i den for mange stressende adventstiad.
     

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.