Bieber-nyheter, Stordalen med ny bok og en mulig turné for Fresh Prince

SOL har samlet ukas rampelys-nyheter.Nok en uke er over og det har som alltid skjedd mye i kjendisverdenen. SOL serverer deg ukas underholdningsnyheter oppsummert på 1, 2, 3!

Les også: Justin Bieber vil være Jesus og Stein Erik Hagen stod fram som homofil

Dette har skjedd i stjerneverdenen den siste uka!

Stordalen med ny bok: Gunnhild har blitt sykere


Kunne ikke laste instagram10. oktober lanseres Petter Stordalens (52) selvbiografi «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet».

Ifølge Dagbladet forteller Stordalen åpent om kona Gunhild Stordalens kamp mot den livstruende og sjeldne sykdommen systemisk sklerodermi, og at hun fikk tilbakefall etter den tøffe behandlingen.

«Hele Norge tror at Gunhild er frisk. Hun har vært på Skavlan, hun har latt seg intervjue, og hun har sagt at den verste faren er over. Det ingen vet, er at hun har blitt dårligere. De siste nettene har hun nesten ikke sovet. Det er derfor jeg sitter oppe nå, klokka halv fire om morgenen, og skriver» skriver Petter Stordalen i bokas prolog som er skrevet som et brev signert 12. mai i år.

Verken Petter eller Gunhild ønsker å kommentere bokas innhold til Dagbladet.

 

Ny verdensturné for Fresh Prince?


Kunne ikke laste instagram 

Huffington Post skrev denne uka at skuespiller og musiker, Will Smith, tilbringer mye tid i musikkstudioet og at han har omtrent 30 nye låter ferdig innspilt.

VG plukket opp saken og ifølge avisa luftet han på Beats 1 Radio at han ønsker å reise på en verdensturné med Dj Jazzy Jeff, eller «Jazz» fra TV-serien «Fresh Prince in Bel-Air».

De to kalte seg «DJ Jazzy Jeff og The Fresh Prince» da de holdt på på 80-tallet.


– Jeff (DJ Jazzy jour.amn.) og jeg har aldri reist på en fullverdig turné. Jeg var alltid opptatt med å lage en film eller Fresh Prince og Bel-Air-innspilling. Så jeg ser frem imot sommeren, så vi for første gang kan legge ut på en verdensturné, fortalte han.

Nakenbilder av norgesaktuelle Justin Bieber spredt på nett


Kunne ikke laste instagramJustin Bieber har den siste tida oppnådd stor suksess med sin nyeste singel «What Do You Mean». Den har tatt førsteplassen i over 20 land, inkludert Norge og USA.

Det var nok mange som derfor jublet da det ble kjent denne uka at han kommer til Norge 29. oktober.

NRK skrev saken om at han var ventet til Norge - før det senere ble bekreftet at han skal besøke Senkveld med Thomas og Harald, i tillegg til å ha en eksklusiv konsert.

Noen dager etter denne nyheten kom derimot nettbomben. 730.no kunne melde om at en sneaky fotograf hadde tatt bilder av han, kliss naken, på Bora Bora i Stillehavet. De siste dagene har paparazzo-bildene av Bieber uten en tråd spredt seg verden over - både på sosiale medier og hos diverse utenlandske nettsteder.

Ifølge Dagbladet truer nå stjernas advokater om søksmål mot nettstedene som har publisert de usensurerte bildene fra Bora Bora.

«Jackass»-stjerne må i fengsel


Kunne ikke laste instagram 

VG meldte denne uka at Steve-O, eller Stephen Glover som han egentlig heter, må sone 30 dager i fengsel etter SeaWorld-stuntet fra august.

Ifølge VG klatret han opp i en heiskran med en oppblåsbar spekkhugger og fyrverkeri i midten av august.

«Jackass»-stjerna skal være er en kjent dyreaktivist, har tidligere vist sin motstand mot temaparken Sea World. Noe han igjen viste i bildet han la ut på Instagram.

Trakk seg fra «Skal vi danse»


Kunne ikke laste instagramChristopher Mørch Husby bestemte seg denne uka for å trekke seg fra TV 2-programmet «Skal vi danse».

Ifølge TV 2 ble det for mye for 25-åringen.

– Jeg gikk inn i dette med åpne øyne, og gledet meg veldig til å være med i «Skal vi danse», men det har blitt for mye for meg de siste ukene med både dans, jobb og privatliv, sa Mørch Husby.

Henning Mankell døde 67 år gammel


Kunne ikke laste instagramMandag denne uka skrev Leopard forlag på sin hjemmeside at den svenske krimforfatteren, Henning Mankell, døde 67 år gammel. Han sovnet i natt inn på grunn av sin sykdom.

Henning Mankell har sørget for timevis med spenning med bøkene om politietterforskeren Kurt Wallander. Han har ikke bare hatt braksuksess i Norden, men også høstet oppmerksomhet internasjonalt.

Les også: 5 grunner til at Henning Mankell vil bli husket

Youtube-stjerna Caleb Logan LeBlanc (13) er død


Kunne ikke laste instagramDagbladet skrev denne uka at den kjente Youtube-stjerna Caleb Logan LeBlanc er død. 13-åringen, kjent fra Youtube-kontoen Bratayleys, har over 1,7 millioner følgere på videokanalen.

Det var mammaen til LeBlanc som meldte om sønnens dødsfall på hans offisielle Instagram-konto, som hun også administrerer.

Ny bok: avslører hemmeligheter om Kim Kardashian


Kunne ikke laste instagramIfølge Side2 hevdes det at realitystjerna Kim Kardashian hadde sex for første gang som 14-åring. Det er i boka «Kim», skrevet av Sean Smith, avsløringene kommer fram.

Samtidig avsløres det at han som Kim havnet i seng med var Michael Jacksons nevø TJ, skriver The Mirror.

Kim Kardashian er gift med rapstjernen Kanye West og paret venter sitt andre barn i desember.

Kjendisblogger fant kjærligheten med Toojis «sexprest»


Kunne ikke laste instagramDen omstridte «sexpresten» fra Toojis musikkvideo, Rune Haraldsen, har funnet lykken med kjendisblogger Anette Marie Antonsen, skriver VG.

– Ja, vi er kjærester og ble sammen for to måneder siden, sier Antonsen til VG.

Haraldsen ble et kjent ansikt da han spilte en homofil prest i Toojis omstridte musikkvideo «Father».

- Få Kanye West inn i James Bond


Kunne ikke laste instagramDenne måneden har den nye James Bond-filmen «Spectre» premiere på norske kinoer. Dette er Daniel Craigs fjerde film som hovedrolleinnehaver, agent 007.

Men hvem skal ta over stafettpinnen for Craig når han velger å gi seg? Vel, ifølge Seher.no  skal Craigs ha gått god for Kanye West.

Rapperen Kanye West skal visst ha blitt nevnt som en mulig kandidat, noe den nåværende agenten skal være helt enig i.

- Er Kanye den nye? Ja, få ham inn i rollen nå, skal han ha sagt.

Selena Gomez snakker ut om sykdommen


Kunne ikke laste instagramI 2013 avlyste artisten Selena Gomez sin turné i Australia og Asia, og forklarte at det var av personlige årsaker.

I et nytt intervju med Billboard kommer det nå fram at årsaken til at hun avlyste, var at hun ble diagnostisert med den kroniske betennelsessykdommen Lupus.

- Jeg har vært gjennom cellegiftbehandling. Det var grunnen til at jeg tok en pause. Jeg kunne fått hjerneslag, sier hun til Billboard.

Hun er fortiden aktuell med albumet «Revival», som blant annet inneholder hitlåten «Good For You».

Kygo om medieoppmerksomheten: - Ble mye


Kunne ikke laste instagramDenne uka fikk norsk presse snakke med Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, da han møtte interesseorganisasjonen Music Norway i New York. Der var han for å diskutere hvilke strategiske grep norsk musikk bør gjøre framover.

Til Side2 og de andre oppmøtte journalistene fortalte 24-åringen at han er overrasket over sin egen fremgang.

- Hvor fort ting har gått, er kanskje det jeg er mest sjokkert over. Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles. 700 millioner er et så høyt tall at det egentlig er umulig å skjønne det selv, sier Kygo til Side2.

Han er en av norske artister som virkelig har gjort stor suksess internasjonalt, med remikser av låter som «Sexual Healing» og «I See Fire». I tillegg til egne låter som «Stole The Show» og «Firestone». Bergenseren har allerede godt over 700 millioner avspillinger på Spotify.