Barbie gjør narr av alle som irriterer deg på sosiale medier

Med sine ironiske bilder tar Barbie internett med storm.


Du vet den personen på sosiale medier som jevnig gir deg dårlig samvittighet fordi du ble sittende inne med en TV-serie hele helgen, istedenfor å gå opp på en fjelltopp? Og som legger ut glansede selfier etterfulgt av poetiske ordtak om livet? Han eller hun har nå møtt sin overkvinne: Socality Barbie.


Instagramkontoens popularitet øker i rekordfart, og i skrivende stund har den hele 889 000 følgere. Kvinnen bak kontoen ønsker å være anonym. Men til nettstedet Wire, som først omtalte saken, sier hun at hun tror kontoen er blitt så populær fordi dette er noe de fleste kan relatere seg til.


- Enten ser din egen instagramkonto ut som hennes, eller så kjenner du minst en person som har en slik instagramkonto, sier hun.


Til Buzzfeed forteller hun at hun laget kontoen for å vise hvor «latterlig sosiale medier har blitt».

- Jeg ble lei av å se folk ta de samme bildene på de samme stedene, med samme bildetekst og emneknaggen #LiveAuthentic, sier hun til Buzzfeed.

Med sine ironiske bilder og «dype» tekster, gir Socality Barbie et humoristisk sleivspark til dem som oppfordrer til å som oppfordrer andre til å leve et «autentisk» liv, gjennom iscenesatte og glamorøse utendørsbilder.

Slik blir du like god på instagram som Barbie
  1. Oppfordre andre til å bli en bedre person.
Kunne ikke laste instagram


Bildetekst: «Jeg håper dette bildet av meg i et teppe fra Pendleton inspirerer deg til å gå ut i livet og bli et bedre menneske.»2. Vis frem din gode smak innen hipster-mote.


Kunne ikke laste instagramBildetekst: Road Trip. Klar for denne ukens eventyr i fjellet!

3. Drikk kaffe i naturen.


Kunne ikke laste instagramBildetekst: Jeg hadde «tilfeldigvis» med meg alt kaffeutstyret mitt på denne turen. Jeg kan jo like godt lage meg en kopp på dette fjellet. Det ville enhver normal person gjort.»

4. Vær dyp.


Kunne ikke laste instagramBildetekst: «Det er ikke fjellet vi skal overvinne, det er oss selv».

5. Vær veldig dyp.


Kunne ikke laste instagramBildetekst: «En blomst bryr seg ikke om å konkurrere med blomsten ved siden av. Den bare blomstrer».

6. Vær autentisk


Kunne ikke laste instagramBildetekst: «Kan jeg bli mer autetisk enn dette?!»

7. Ta bilde, ellers har det ikke skjedd


Kunne ikke laste instagramBildetekst: «Regel nummer 1. Legg alltid ut bilde av kaffen din, ellers har det ikke skjedd.»

8. Vær takknemlig


Kunne ikke laste instagramBildetekst: «Tar et avslappende bad og føler meg SÅ #velsignet.

9. Ta kreative bilder


Kunne ikke laste instagramBildetekst: «Gikk meg en tur i skogen i morges. Kunne ikke motstå fristelsen til å putte en plante foran ansiktet mitt.»