Anti og babyen ble nesten steinet til døde før redningen kom

Nå går det hjerteskjærende bildet verden rundt.Orangutangmoren Anti og hennes lille baby var på desperat flukt fra skogområder i full fyr da de ble angrepet av landsbyboere.

Ifølge organisasjonen International Animal Rescue (IAR) som kom orangutangene til unnsetning, ble Anti og hennes barn nesten steinet til døde av angriperne. Redningsteamet risikerte livet for å få dem i sikkerhet.

– De kastet ting mot moren som prøvde å skjerme babyen, før de forsøkte å fange henne og binde henne fast, forteller organisasjonen til ABC News, og legger til at det skal ha vært over 100 landsbyboere som prøvde å fange de vettskremte orangutangene.

Som du kan se i videoen, har de to blitt godt tatt vare på av IAR før de ble sluppet ut i et trygt og skjermet skogområde, som hele tiden overvåkes av organisasjonen.

Det hjerteskjærende bildet av en utslitt og redd orangutangmor går nå verden rundt. Heldigvis har denne historien en lykkelig slutt, men slik er det ikke alltid.

IAR jobber med å få så mange orangutanger som mulig inn i bevoktede skogområder i Indonesia før branner eller jegere tar dem.

Levert av