Vis mer

Aley sperret opp øynene da hun kikket nøye på ultralydbildet

Ser du hva det ligner på?

(upublisert) Opprettet
For mange kvinner er det helt magisk å titte på ultralydbildene når man venter sitt første barn. For amerikanske Aley Meyer fra Indiana er det nærmest guddommelig.

Under Meyers "babyshower" kikket nemlig en venninne ekstra nøye på ultralydbildet og innså at det blant annet inneholder det som ser ut som Jesus som henger på korset.

Bare se selv på dette innlegget, som ble lagt ut av NBC 14 News' Facebook-side.

https://www.facebook.com/14news/photos/a.58141079729.63583.34720779729/10154124012279730/?type=3&theater

Etter at moren til Aley postet bildet på Facebook på mandag, har det fått stor oppmerksomhet i USA. Den kommende moren synes det hele er fryktelig stas.

- Vi tok et bilde av ultralydbildet og blåste det opp på telefonen min for å kikke litt nøyere, og du kan se så utrolig mange detaljer. Du kan se håret og at beina hans krysser hverandre, sier Meyer til 14 News.

Den amerikanske kvinnen mener at bildet er et tegn fra oven.

- Jeg har gått på en rekke medisiner for Chrons sykdom, og jeg har vært veldig bekymret for det, så jeg føler at dette er et tegn på at alt kommer til å være ok med ham, sier Meyer.

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.