Vis mer

Adele-etterliknerne ante ikke hvem hun var, helt til hun begynte å synge

Ingen av dem visste at det var Adele som var midt i blant dem.

(upublisert) Opprettet


Fredag kunne endelig Adeles fans juble, da hennes tredje album, «25» ble sluppet. Eller rettere sagt: De som hadde gledet seg til å lytte til dette på strømmetjenestene Spotify og Apple Music måtte se etter andre løsninger.

Med sitt første plateslipp på nesten fem år valgte hun nemlig å droppe Spotify

Superstjernen har solgt millioner av plater, og har opparbeidet seg en solid fanskare. Flere av fansen er så begeistret for den britiske sangerinnen at de også har begynt å imitere sitt store idol, noe vi fikk se i et klipp publisert av BBC.

I forbindelse med en tv-spesial om Adele på TV-kanalen, fikk man se Adele og programlederen Graham Norton lure en gjeng Adele-etterliknere. Med påsatt nese og hake menger stjernen seg med en gruppe imitatorer som tror de er kommet på audition.

Og ingen av dem skjønner at den ene imitatoren er Adele selv. Før hun som sistemann inntar scenen.

Levert av 

Legg til sol_no på SnapChat

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.