9 ting jenter gjør som gutter ikke skjønner

Å ha noe å ha på seg er ikke det samme som «å ha klær».

(upublisert) Opprettet 1. Hvordan vi kan ringe en venninne vi nettopp tilbrakte fire timer sammen med, og snakke i enda en time


  Kunne ikke laste instagram


  Det er jo ikke sikkert vi ble ferdig med noen av de 30 overlappende samtalene vi hadde i løpet av de forrige fire timene.


 2. Hvorfor vi sier at romantiske komedier er håpløse og forutsigbare, men ser dem likevel


  Kunne ikke laste instagram  Det er jo så koselig! Jada, vi vet at de to som hater hverandre ender opp med hverandre til slutt, og at det «umulige» forholdet seirer selv om det aldri hadde gjort det i virkeligheten. Men akkurat det er ikke så farlig.


 3. Hvorfor vi tar på oss vonde, høyhælte sko på kvelder hvor vi vet at vi skal gå mye


  Kunne ikke laste instagram  De kan jo helt klart gås inn, ikke sant? Dessuten er de så fine! Det er i alle fall det vi tenker før vi går ut døren, og før vi i løpet av kvelden tenker at dette egentlig bare fungerer som «sitt ned og se søt ut-sko».


 4. Hvorfor vi går på do sammen


  Kunne ikke laste instagram  Fordi jentedoen er vårt fristed hvor vi kan skravle om alt og ingenting. Noen ganger blir vi faktisk så gode venner med fulle jenter vi møter på do at vi husker dem i lang tid etterpå.


 5. Hvordan vi tar på oss strømpebukser  Å ta på seg en strømpebukse krever en helt særegen teknikk.


 6. Hvorfor vi aldri rydder i håndveskene våre


  Kunne ikke laste instagram  Hvis noen har mistet noe som aldri senere har dukket opp, kan du være sikker på at det ligger i håndvesken til en eller annen jente.

  Det er nemlig fort gjort å glemme hva man går rundt og bærer på. Dessuten kan det gjemme seg blant både hårskum, halve sminkeskapet, sikkerhetsnåler, adressebok, solbriller, vannflaske, lighter, binders, sminkeservietter, plaster, bøker, tyggegummi, hodetelefoner, en eller annen form for godis og teip.


 7. Hvordan vi kan ha skapet fullt av klær, men samtidig må ut og handle fordi vi ikke har «noen ting å ha på oss»


  Kunne ikke laste instagram  «Å ha noe å ha på seg» betyr nemlig ikke det samme som «å ha klær». Det betyr å ha noe som passer til anledningen, som vi har lyst til å ha på oss, og som ikke er klin likt det en annen jenter skal gå med akkurat da.


 8. Hvorfor vi bruker så lang tid på badet før vi skal på fest


  Kunne ikke laste instagram  Det tar jo litt tid å prøve ut forskjellige antrekk før vi finner ut hva vi vil gå med, i tillegg til tiden det tar å ordne håret og sminken.


 9. Hvorfor vi pakker som om vi er på flyttefot når vi bare skal være borte en helg


  Kunne ikke laste instagram  Du vet aldri hva du kan trenge! Plutselig blir det kaldt og da trengs tykke klær, eller så blir det varmt og da trengs lettere klær.

  Hvis vi skal pynte oss er det greit å ha minst tre forskjellige antrekk, for det er bra med alternativer, og dette gjelder også flere par sko. I tillegg kommer ting som bøker, i tilfelle det blir tid til å lese, sminke og smykker.


Les også:Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.