Vis mer

9 soldater som har en i overkant tøff dag på jobb

Det er ikke alltid like lett å holde seg på beina.

(upublisert) Opprettet
 1. (FOTO: Glyn Kirk, AFP Photo)

  Bilde av denne soldaten under Rememberence day i London går nå sin seiersgang i britiske medier. Det er uvisst akkurat hva som skyldes den lite diskrete flekken, men det spekuleres i alt fra spy til fugleavføring og hesteoppkast. 2. (FOTO: Fredrik Varfjell / NTB scanpix)

  En soldat besvimte da Kong Harald og kronprins Haakon inspiserer garden Gardeleiren på Huseby i Oslo i 2013. 3. (FOTO: Maja Suslin, Scanpix Sverige)

  Det ble for mye for denne svenske soldaten som sto vakt utenfor Storkyrkan i Stockholm under bryllupet til kronprinsesse Victoria og Daniel Westling i 2010. 4. (FOTO: Heritage, Keystone Archives/ NTB Scanpix)

  Også i 1969 kunne det være vanskelig å holde seg på beina rundt de kongelige. Her kaster Dronning Elizabeth II et blikk ned på soldaten som besvimte under Horse Guards Parade i London. 5. (FOTO: Svein Erik Furulund, Aftenposten)

  Da Pave Johannes Paul II var på besøk hos kong Olav i Oslo i 1989, ble det for mye for denne gardisten. 6. (FOTO: Charles Platiau, Reuters)

  Flere franske soldater strømmer til for å hjelpe når en medsoldat går i bakken under en hyllest til tidligere statsminister Minister Pierre Mauroy. 7. (FOTO: Adnan Abidi, Reuters)

  50 års markeringen av krigen mellom India og Pakistan ble for mye for denne indiske soldaten i New Delhi. 8. (FOTO: Thomas Winje Øijord, Aftenposten)

  En gardist i Hans Majestet Kongens Garde ble liggende mellom rekkene i en parade i 2011. 9. (FOTO: Topia/ Broadimage)

  Det endte i knekt nese da denne spanske soldaten besvimte under et besøk av kongelige.
Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.