9 herlige komedier du bør få med deg på Netflix

SOL hjelper deg i Netflix-jungelen.

9 herlige komedier du bør få med deg på Netflix
(upublisert) Opprettet
Denne gangen er det tid for å finne de mest lattervekkende komediene som filmnettstedet kan tilby. Det er mye positivt å si om Netflix, men dette er kanskje sjangeren hvor det er lengst mellom godbitene.

Litt kvalitet er det likevel å finne om du kan gå noen år tilbake i tid. Om du ikke allerede har sett dem, så er det gode sjanser for å få trent lattermusklene.

Felles for de vi har lett frem, er gode anmeldelser på nettsteder som Internet Movie Database (iMDB) og Rotten Tomatoes.

Har du tips til andre godbiter i Netflix-biblioteket? Del gjerne din favoritt i kommentarfeltet!

War Dogs (2016)
Basert på en sann historie om to unge menn som vant en milliardkontrakt om å forsyne Pentagon med våpen i Afghanistan.

iMDB: 7,1/10
Rotten Tomatoes: 59 %
Netflix: Se filmen

The Hangover (2009)
En av de mest innbringende komediene som er laget noen gang. Fire kompiser drar til Las Vegas for å feire vennen Doug som snart skal gifte seg. Utdrikningslaget sklir ikke bare ut, men det ender med å gå veldig, veldig galt.

Med Mike Tyson i en uforglemmelig rolle!

iMDB: 7,8/10
Rotten Tomatoes: 79 %
Netflix: Se filmen

Red (2010)
Stjernespekket actionkomedie med blant andre Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkowich og Helen Mirren.

Den tidligere CIA-agenten Frank Moses lever et tilsynelatende rolig liv, inntil en helprofesjonell leiemorder truer med å ta ham av dage. Dermed må han samle sammen sitt gamle team av agenter for å prøve å overleve og avsløre en enorm konspirasjon.

iMDB: 7,1/10
Rotten Tomatoes: 70 %
Netflix: Se filmen

Superbad (2007)
De to uatskillelige bestevennene er snart ferdig med high-scool og pønsker ut en slu plan for å ha sex med flest mulig damer. Det involverer store mengder alkohol, men to udugelige politimenn stikker kjepper i hjulene for den planen.

iMDB: 7,6/10
Rotten Tomatoes: 87 %
Netflix: Se filmen

The Girl Next Door (2004)
Den ambisiøse tenåringen Matthew faller for den nyinflyttede og vakre nabojenta Danielle. Da han finner ut at hun er tidligere pornostjerne, settes forholdet på prøve.

iMDB: 6,8/10
Rotten Tomatoes: 55 %
Netflix: Se filmen

Me Myself & Irene (2000)
Jim Carrey i en av sine beste roller som politimannen Charlie som må passe på en kvinne på rømmen fra en galt eks-kjæreste. Det er bare et problem: Charlie har nemlig glemt igjen medisinen sin hjemme, og dermed kommer hans alter ego Hank til live.

iMDB: 6,6/10
Rotten Tomatoes: 48 %
Netflix: Se filmen

Adaptation (2002)
Nicholas Cage i rollen som manusforfatteren Charlie Kaufman som forsøker å få en roman over til film, men ender opp med et alvorlig anfall av skrivesperre.

Adaptation ble nominert til fire Oscar, og endte opp med å vinne én: Chris Cooper for beste birolle.

iMDB: 7,7/10
Rotten Tomatoes: 91 %
Netflix: Se filmen

Stranger Than Fiction (2006)
Absurd og morsomt om kontorarbeideren Harold Crick som plutselig en morgen begynner han å høre en kvinnelig fortellerstemme som beskriver alt han gjør ned til hver minste detalj. Da stemmen uttaler at han snart vil dø, setter han i gang en desperat jakt for å få henne til å forandre slutten.

iMDB: 7,6/10
Rotten Tomatoes: 72 %
Netflix: Se filmen

Kung Fu Hustle (2005)
Historien om den ambisiøse tyven Sing, som drømmer om å bli gangster, og en liten landsby som må forsvare seg mot angrep fra den nådeløse Øksegjengen.

iMDB: 7,8/10
Rotten Tomatoes: 90 %
Netflix: Se filmen

Fikk du med deg disse?


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer