Vis mer

9 artister som virkelig kan det å gjenta seg selv

De fant favorittordene sine, og holdt på dem.

(upublisert) Opprettet
 

Det hender låtskrivere henger  seg opp i en setning, en frase, eller et ord, som de mener er så bra at det må gjentas. Mange ganger. SOL har samlet ni tilfeller hvor det har blitt litt i overkant.

24 gangerSandra Lyng Haugens «Play My Drum» havner nederst på vår liste. Men å gjenta låttitelen 24 ganger er helt klart repetitivt nok.

26 gangerI låta «Ain't No Sunshine», som både er skrevet og sunget av Bill Withers, er frasen «I know» nevnt hele 26 ganger. Det skal dermed ikke være fnugg av tvil om at Withers er helt sikker på at det «ikke er noe solskinn når hun er borte».

36 gangerVisdomsord kan ikke nevnes for ofte. The Beatles synger derfor «Let it be» 36 ganger i løpet av låta.

38 gangerBare for å gjøre det helt klinkende klart med en gang, Public Image Limiteds 1983-hit «This is not av love song», er ikke en kjærlighetssang. Og skulle du ikke ha fått det med deg den første gangen det nevnes, bør du ha fått det med deg etter at vokalisten har nevnt det for 38. gang.

43 gangerChris Brown synger ordet «up» 43 ganger i «Don't Wake Me Up». Ikke galt bare det.

43 ganger (59 med koring)I Beyoncés låt «Who run the world» skal det i alle fall ikke være noen tvil om hvem som styrer verden. Ordet «Girls» går igjen hele 43 ganger.

48 gangerJohn Mayer vil virkelig at du skal si det du trenger å si, og gir deg beskjed om det 48 ganger i løpet av låta «Say».

70 gangerTaylor Swift er dama som kan riste ting av seg. I «Shake it off» synger hun ordet «shake» 70 ganger, 36 av dem i frasen «shake it off». Som om ikke det var nok nevner hun like godt også ordene «play», «hate», «break» og «fake» 15 ganger hver.

284 (!!!) gangerLåtskriveren i bandet My Chemical Romance har åpenbart skjønt at lydord er fengende. Men 284 ganger? Med låta «Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)» vinner de i alle fall overlegent!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.