Vis mer

8 absurde trender som fikk internett til å koke

Det er en merkelig tid vi lever i.

(upublisert) Opprettet 1. Planking


  Kunne ikke laste instagram  2011 var året hele verden la seg på magen på de rareste stedene. Det hele skal ha startet i Australia, ifølge Wikipedia.

  Enkelte utførte planken på så ekstreme steder at politiet til slutt gikk ut og advarte mot trenden.


 2. Batmanning


  Kunne ikke laste instagram  Nei, du ser ikke syner. Det finnes hundrevis av folk som henger opp ned på sosiale medier. Batmanning er en mer avansert versjon av planking, og tok nettet med storm senere samme år.

  En gjeng kalt "Batman Boilers" fra Indiana i USA hevder å stå bak det hele.


 3. Owling


  Kunne ikke laste instagram  Dette fenomenet skal ifølge Wikipedia ha blitt dokumentert for første gang 11. juli 2011. Her skal man etterligne både uglens lyder og positur.


 4. Post-it-krig


  Kunne ikke laste instagram  I 2011 oppsto en uskyldig krig i Frankrike da spillselskapet Ubisoft Montreuil startet å lage kunstverk på vinduene, skriver The Guardian.

  Kort tid etter svarte nabobedriften, og dermed var det hele i gang. Væpnet med gule, rosa, blå og oransje post-it-lapper gikk firmaer over hele verden til angrep på hverandre.


 5. Quidditching


  Kunne ikke laste instagram  2013 var året japanske Harry Potter-fans begynte å hoppe rundt med sopelime mellom beina.

  Trenden er selvfølgelig inspirert av "idretten" rumpeldunk (quidditch på engelsk) og spredte seg naturligvis til Europa og USA.


 6. Cat breading


  Kunne ikke laste instagram  Mange vil kanskje hevde at dette er den merkeligste trenden av de alle. Det hele startet med en Facebook-gruppe som ville se kattepuser med brødskiver rundt hodet, skriver Daily Mail.

  Noen dager og blogginnlegg senere sto hundrevis av katteeiere og skar brødskiver på kjøkkenbenken.


 7. Naking


  Kunne ikke laste instagram  I 2012 viste nordmenn seg for alvor frem på internett. Bokstavelig talt. Trenden startet her til lands i 2012 og hashtaggen #naking brukes fortsatt flittig verden over den dag i dag.


 8. Bradying


  (FOTO: PAUL SANCYA / AP)

  I 2012 gikk bildet av en deppet Tom Brady verden rundt. Kort tid etter så Instagram-feeden slik ut:

  Kunne ikke laste instagram  Kunne ikke laste instagram  Og en siste:

  Kunne ikke laste instagramVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.