Vis mer

7 TV-kjærester som ble kjærester i virkeligheten

Noen ganger utvikler TV-romansen seg til noe mer.

(upublisert) Opprettet


Det finnes flere eksempler på romanser som har startet på settet, og det skal muligens ikke så mye til før en TV-forelskelse smitter over i det virkelige liv.

Noen ganger varer det, mens det andre ganger tar slutt når TV-romansen er over.

SOL har samlet sju TV-par som også ble kjærester i virkeligheten:


 


 1. Penny og Leonard fra "The Big Bang Theory"


  (FOTO: Matt Winkelmeyer, Afp / NTB Scanpix)

  Siden 2007 har Kaley Cuoco og Johnny Galecki spilt sammen i TV-suksessen "The Big Bang Theory", og mellom 2008 og 2010 var de et par i virkeligheten også, skriver Today.com.


 2. Kelso og Jackie fra "That 70's Show"


  (FOTO: Wenn.com / NTB Scanpix)

  Mila Kunis og Ashton Kutcher var 14 og 20 år gamle da først møttes i 1998, og spilte kjærester i TV-serien "That 70s Show". De ble et par i 2012 og ble foreldre til en datter i 2014, skriver New York Times.


 3. Sookie Stackhouse og Bill Compton fra "True Blood"


  (FOTO: Chris Delmas, Afp / NTB Scanpix)

  Stephen Moyer kunne fortelle til People.com at han forelsket seg i Anna Paquin de første dagene på settet til True Blood. Paret giftet seg den 21. august 2010 etter å ha vært kjærester i tre år.


 4. Dr. John Watson og Mary Morstan fra "Sherlock"


  (FOTO: Joel Ryan, Ap / NTB Scanpix)

  Martin Freeman og Amanda Abbinton ble et par i 2000, lenge før karakterene deres giftet seg i TV-serien "Sherlock". Freeman hintet i et intervju med Daily Mail i fjor om at de kanskje hadde giftet seg i all hemmelighet i virkeligheten også.


 5. Ygritte og Jon Snow fra "Game of Thrones"


  (FOTO: Joel Ryan, Ap / NTB Scanpix)

  De to stjernene fra HBO-serien, Kit Harington og Rose Leslie, holdt hender og flørtet foran kamera under Olivier Awards i London, melder VG.no. Det var lenge spekulasjoner om hvorvidt de to var et par, og når er det endelig bekreftet.


 6. Seth og Summer fra "The O.C."


  (FOTO: FOX / NTB Scanpix)

  Rachel Bilson og Adam Brody ble sammen mens de spilte inn den populære ungdomsserien, men forholdet tok slutt etter tre år i 2006, ifølge People.com.


 7. Lucas Scott og Brooke Davis fra "One Tree Hill"


  (FOTO: Phil Ramey, Corbis / NTB Scanpix)

  Noen ganger kan det være lurt å holde hodet kaldt. Dette fikk Chad Michael Murray og Sophia Bush erfare da de giftet seg i april 2005, etter å ha vært et par i kun ett år. Ekteskapet varte i bare fem måneder, kan man lese på Wikipedia.
Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.