7 TV-kjærester som ble kjærester i virkeligheten

Noen ganger utvikler TV-romansen seg til noe mer.Det finnes flere eksempler på romanser som har startet på settet, og det skal muligens ikke så mye til før en TV-forelskelse smitter over i det virkelige liv.

Noen ganger varer det, mens det andre ganger tar slutt når TV-romansen er over.

SOL har samlet sju TV-par som også ble kjærester i virkeligheten:


 


 1. Penny og Leonard fra "The Big Bang Theory"


  (FOTO: Matt Winkelmeyer, Afp / NTB Scanpix)

  Siden 2007 har Kaley Cuoco og Johnny Galecki spilt sammen i TV-suksessen "The Big Bang Theory", og mellom 2008 og 2010 var de et par i virkeligheten også, skriver Today.com.


 2. Kelso og Jackie fra "That 70's Show"


  (FOTO: Wenn.com / NTB Scanpix)

  Mila Kunis og Ashton Kutcher var 14 og 20 år gamle da først møttes i 1998, og spilte kjærester i TV-serien "That 70s Show". De ble et par i 2012 og ble foreldre til en datter i 2014, skriver New York Times.


 3. Sookie Stackhouse og Bill Compton fra "True Blood"


  (FOTO: Chris Delmas, Afp / NTB Scanpix)

  Stephen Moyer kunne fortelle til People.com at han forelsket seg i Anna Paquin de første dagene på settet til True Blood. Paret giftet seg den 21. august 2010 etter å ha vært kjærester i tre år.


 4. Dr. John Watson og Mary Morstan fra "Sherlock"


  (FOTO: Joel Ryan, Ap / NTB Scanpix)

  Martin Freeman og Amanda Abbinton ble et par i 2000, lenge før karakterene deres giftet seg i TV-serien "Sherlock". Freeman hintet i et intervju med Daily Mail i fjor om at de kanskje hadde giftet seg i all hemmelighet i virkeligheten også.


 5. Ygritte og Jon Snow fra "Game of Thrones"


  (FOTO: Joel Ryan, Ap / NTB Scanpix)

  De to stjernene fra HBO-serien, Kit Harington og Rose Leslie, holdt hender og flørtet foran kamera under Olivier Awards i London, melder VG.no. Det var lenge spekulasjoner om hvorvidt de to var et par, og når er det endelig bekreftet.


 6. Seth og Summer fra "The O.C."


  (FOTO: FOX / NTB Scanpix)

  Rachel Bilson og Adam Brody ble sammen mens de spilte inn den populære ungdomsserien, men forholdet tok slutt etter tre år i 2006, ifølge People.com.


 7. Lucas Scott og Brooke Davis fra "One Tree Hill"


  (FOTO: Phil Ramey, Corbis / NTB Scanpix)

  Noen ganger kan det være lurt å holde hodet kaldt. Dette fikk Chad Michael Murray og Sophia Bush erfare da de giftet seg i april 2005, etter å ha vært et par i kun ett år. Ekteskapet varte i bare fem måneder, kan man lese på Wikipedia.
Legg til sol_no på SnapChat