7 tegn på at du begynner å bli desperat etter sommer

Kjenner du deg igjen?

(upublisert) Opprettet

1. Du sjekker Yr.no hver hele og halve time. Varselet kan jo endre seg på kort tid ...

(Skjermdump: Yr.no)Sommer i Bergen. (Skjermdump: Yr.no)  

2. Jaja, Yr.no kan jo ta feil. Du sjekker nettavisene i jakten på positivt værnytt. Men der blir du møtt med bilder som dette:

E134 over Haukeli 2. juni. (Foto: Statens Vegvesen/Webkamera)E134 over Haukeli 2. juni. (Foto: Statens Vegvesen/Webkamera)  

3. Du har flere ganger tenkt at det kanskje var litt tidlig å bytte til sommerdyne. Men du nekter å ta i bruk vinterdyna igjen.

 

4. Regn og lave temperaturer er ikke lenger noe hinder fra å grille. Alt for sommerfølelsen.

Kunne ikke laste instagram

5. Og is skal du ha. Selv om det er så kaldt at du får tårer i øynene.

 

6. Du ser på kalenderen at det er på tide å kle seg i lettere sommertøy. Resultatet er at du hele tiden småfryser - og blir forkjøla.

(Foto: Werner Johansen/SOL)Noen Oslo-borgere jaktet sommerfølelsen allerede i slutten av mars. (Foto: Werner Johansen/SOL)  

7. Det første du tenker på når du våkner om morgenen, er noe sånt som: «Nå er det bare 47 dager, 13 timer og 9 minutter til flyet går».

Kunne ikke laste instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.