Vis mer

7 grøssere på Netflix som er perfekt for Halloween

Netflix-neglebiterne du bør få med deg.

(upublisert) Opprettet
Da SOL nylig laget en oversikt med 7 skumle filmer på Netflix du ikke bør se alene, var det flere som protesterte på utvalget. «Tror oppriktig talt den personen som har anmeldt disse filmene er en forfjamsa PYSE», skrev en. «De filmene er da ikke skumle i det hele tatt noen av dem er ikke bra en gang», skrev en annen.

Kanskje er det ikke alle disse som akkurat får deg til å hoppe av skrekk i godstolen, så i anledning Halloween gjør vi et nytt forsøk på å deg i den rette stemningen.

Skru av lyset, finn frem popcorn og sett deg ned i sofaen med puta klar. Vi har funnet frem til noen nye neglebitere på det populære streaming­nettstedet.

Felles for dem alle er at de stort sett har fått gode tilbakemeldinger på nettsteder som Internet Movie Database (iMDB) og Rotten Tomatoes.

Har du tips til andre perler fra Netflix-biblioteket? Del din favoritt i kommentarfeltet!

1922 (2017)
En helfersk Netflix-produksjon basert på Stephen Kings roman med samme navn. Skrekkforfatteren selv var nylig ute på Twitter og skrøt av sluttresultatet.

En bonde skriver en tilståelse hvor han innrømmer å ha myrdet kona, men hennes død er bare starten på en mer makaber fortelling.

iMDB: 6,5/10
Rotten Tomatoes: 86 %
Netflix: Se filmen

Seven (1995)
Kanskje tidenes amerikanske thriller med Brad Pitt, Morgan Freeman og Gwyneth Paltrow i hovedrollene. Det var også David Finchers gjennombrudd som regissør.

En aldrende politietterforsker må sette pensjonisttilværelsen på vent og lære opp sin etterfølger da en grotesk seriemorder baserer seg på de syv dødssyndene.

iMDB: 8,6/10
Rotten Tomatoes: 80 %
Netflix: Se filmen

Would You Rather (2012)
Iris er desperat etter å redde sin syke bror, og godtar en middagsinvitasjon fra det som tilsynelatende er lettjente penger. Det viser seg imidlertid at hun er med i et sykt spill der prisen for å tape er døden.

iMDB: 6,2/10
Rotten Tomatoes: 57 %
Netflix: Se filmen

The Host (2006)
En av Sør-Koreas største kassasuksesser gjennom tidene.om en mutantskapning som har utviklet seg til et monster fra et utslipp av giftige kjemikalier. Det gir en film som veksler mellom skrekk og humor som du neppe vil forutse.

iMDB: 7.0/10
Rotten Tomatoes: 93 %
Netflix: Se filmen

30 Days of Night (2007)
En by i Alaska er inne i 30 dager med totalt mørke når den blir angrepet av noen blodtørstige vampyrer. De har funnet det perfekte stedet for å gjøre unna sine blodige gjøremål. Byens sheriff og hans fraseparerte er de eneste som står mellom de overlevende og total ødeleggelse.

iMDB: 6,6/10
Rotten Tomatoes: 51 %
Netflix: Se filmen

Creep (2014)
En blakk kameramann svarer på en kryptisk nettannonse med lovnad om en godt betalt éndagsjobb. Men når han besøker den avsidesliggende fjellbyen, viser det seg at oppdragsgiveren ikke er den han utgir seg for og at han har helt andre intensjoner.

iMDB: 6,2/10
Rotten Tomatoes: 94 %
Netflix: Se filmen

Hush (2016)
En psykologisk thriller om en ung forfatter som mistet hørselen som tenåring. Hun trekker seg tilbake for å bo i fullstendig stillhet i skogen. Når en psykotisk morder plutselig står foran henne, må hun kjempe for livet uten mulighet til å tilkalle hjelp.

iMDB: 6,6/10
Rotten Tomatoes: 94 %
Netflix: Se filmen

Fikk du med deg disse?


Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.