7 fakta om livet ditt som kommer til å gjøre deg svimmel

Så lang tid bruker vi på å sole oss, sove og dusje.

7 fakta om livet ditt som kommer til å gjøre deg svimmel
(upublisert) Opprettet


Har du noen gang tenkt på hvor lang tid du bruker på hverdagslige ting i løpet av livet? Hvor mye tid som faktisk går med til å sove, vente på svar fra kundeservice eller sole deg?

SOL samler 7 fakta om hvordan vi bruker tiden vår: 


 1. Tid på å dusje og ordne seg


  (FOTO: Angelo Cavalli / Corbis / NTB scanpix)

  En studie utført av firmaet Skinbliss viste at kvinner til sammen bruker 136 dager på å ordne seg. Det inkluderer å ta på sminke, dusje og kle seg før en fest.

  Menn brukte derimot kun 46 dager til sammen, på å gjøre seg klare, skriver msn.com.


 2. Tid på å være fyllesyk


  (FOTO: Gideon Mendel / Corbis / NTB scanpix)

  Ifølge en utregning alkovettorganisasjonen Av-og-til har gjort på vegne av Dagbladet, er en gjennomsnittlig nordmann fyllesyk i minst 176 dager i løpet av et liv. Det tilsvarer et halvt år.


 3. Tid på å sove


  (FOTO: Science Photo Library / NTB scanpix)

  Ifølge The Organisation for Economic Co-operation and Development bruker vi i gjennomsnitt 26 år av livet på å sove, skriver msn.com.


 4. Tid på å bruke telefonen


  (FOTO: Andrew Matthews / Pa / NTB scanpix)

  Ifølge en studie utført av Mobileinsurance.com bruker vi telefonen i 90 minutter i gjennomsnitt hver dag, skriver mobilestatistics.com. Til sammen blir det 23 dager hvert år, og 3,9 år i løpet av livet.
 5. Tid «på vent» hos kundeservice


  (FOTO: Colourbox)

  Du tilbringer hele 43 dager på å være satt på vent når du ringer kundeservice. Dette kommer frem i en undersøkelse utført av ResearchNow, skriver Huffinton Post.


 6. Tid på å sole oss


  (FOTO: Mike Nelson / Epa / NTB scanpix)

  Vi soler oss i hele 2.170 timer, skriver The Mirror. Det vil si at vi bruker 13 uker til sammen i løpet av et liv, på å prøve å bli brune, ifølge en undersøkelse utført av TripAdvisor.


 7. Tid på romantikk


  (FOTO: Jim Hughes / Corbis / NTB scanpix)

  Ifølge TripAdvisor bruker britiske par til sammen 27 dager av livet på romantikk, som kos, å se soloppgangen sammen eller å ta en drink sammen, skriver msn.com.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer