6 ting du trolig har gjort feil hele livet

6 ting du trolig har gjort feil hele livet

Hvordan heller man egentlig juice?

(upublisert) Opprettet 1. Vent med munnskyll


  De aller fleste av oss tar munnskyll rett etter tannpussen, men flere eksperter mener dette er feil.

  – Dette gjør at de «ødelegger» hverandres effekt. Jeg anbefaler derfor folk å la det gå en halvtime mellom tannpussen og munnskyllingen, uttalte den britiske tannlegen Phil Stemmer til Daily Mail i 2013.

  (FOTO: Colourbox)


 2. Hell juicen "opp ned"


  Det er ikke alltid like lett å helle seg et glass med juice når man er på sitt trøtteste om morgenen. Juicen skvulper ukontrollert og mye havner på bordet.

  Men heldigvis har noen geniale sjeler - som for eksempel Youtube-stjernen Crazy Russian Hacker - vist oss hvordan det egentlig skal gjøres. Alt blir nemlig mye lettere når man heller "opp ned" med kartongen. Bare se her:

  (Youtube / Crazy Russian Hacker)


 3. Snu glassene i skapet


  NRK skriver mandag at våte glass ikke skal settes opp ned i skapet. Fuktigheten kan angripe glassoverflaten og medføre glasskorrosjon - en hvit hinne på glasset.

  (Foto: Colourbox)


 4. Pakk inn julegavene i en fei


  Er du blant dem som irriterer deg over hvor lang tid det tar å pakke inn en gave? Her er et japansk triks som gjør at du kan pakke inn presangene på under ett minutt. 5. Pålegget på den hullete siden


  På hvilken side av knekkebrødet skal man smøre pålegget? Det er en evig diskusjon rundt frokostbordet.

  De fleste mener at den flate siden er opp fordi det er enklere å fordele smørepålegget på underlaget. Men knekkebrød-produsenten Wasa mener noe annet.

  - Når vi tar bilde av produktene, legger vi dem med den siden vi regner som opp, nærmere bestemt den hullete siden, har tidligere PR-direktør Karin Nilsson-Malmen i Wasa Knekkebrød uttalt til Klikk.no.

  (FOTO: Espen Sjølingstad Hoen / VG / NTB scanpix)


 6. Utvid pappkoppen - få plass til mer ketsjup


  Neste gang du skal spise på en fastfood-resturant, bør du prøve dette: Ta tak i kantene på ketsjup-koppen og dra. Slik får du plass til dobbelt så mye ketsjup.

  De færreste gjør det, men det trolig dette som er tanken bak de små koppene.

  (Youtube / Crazy Russian Hacker)


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer