Vis mer

6-åring med Downs syndrom ble avvist fra danseskole - nå sprer dansevideoen hennes seg på nett

Ana lot seg ikke stoppe.

(upublisert) Opprettet
En historie fra Canada har den siste tida spredt seg på Internett.

Det hele startet da seks år gamle Ana Malaniuk ble avvist fra et lokalt dansestudio. Årsaken var at Ana ikke passet inn, siden hun har Downs syndrom, skriver Global News.

- Hun har alltid likt å danse. Hver gang musikk spilles danser hun til rytmen, fortalte Anas mamma, Sonja Malaniuk, til nettsiden.

Se video nederst i saken! 

- Alle burde få lov til å danse


Etter å ha blitt avvist fra det første dansestudioet, fikk Malaniuk derimot plass på Amandas Academy of Dance, et studio som tilbyr et spesialisert program for barn med forskjellige behov.

- Jeg mener det er veldig viktig at enhver jente eller gutt som ønsker å danse, skal få anledning til å danse, sier eieren av dansestudioet til Global News.

I slutten av mars la den kanadiske Downs syndrom-foreningen ut videoen av 6-åringen ut på sine Facebook-sider. Den den gang har over 250.000 mennesker sett den lille jenta danse.

 
Hey Canada! This is one of the cutest and most impressive things we've seen in a while. Check out Ana from Edmonton...

Posted by Canadian Down Syndrome Society on 23. mars 2016 

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.