Vis mer

5 superstjerner som nesten ikke er til å kjenne igjen

Mye har skjedd etter at de forsvant fra TV-skjermen.

(upublisert) Opprettet
De er alle Hollywood-stjerner med store karrierer bak seg, men de har alle - mer eller mindre  - forsvunnet fra rampelyset.

Nå ser de også helt annerledes ut. Bare se her:

1. Angus T. Jones (Jake fra "Two and a half men")


(FOTO: Matt Sayles / NTB scanpix)

Jones ble verdenskjent som karakteren Jake i komedien "Two and a half men" i 2003. Serien ble bare mer og mer populær med årene, og i 2010 ble unggutten den best betalte barnestjernen med en svimlende lønn på 300.000 dollar - over 2,5 millioner kroner - for hver eneste episode.

Men med tiden gikk han lei av komedien. I 2012 stemplet han serien som søppel og ble etter hvert skrevet ut av "Two and a half men". I dag holder Jones en svært lav profil, og har forandret seg stort etter at han forsvant fra rampelyset.

(FOTO: Splash News / NTB scanpix)

2. David Letterman ("Late show with David Letterman")


(FOTO: Wenn / NTB scanpix)

Det har gått ett år siden David Letterman takket for seg etter 33 år (!) på TV-skjermen. Nå er han pensjonist og det har naturligvis blitt litt mer stille rundt 69-åringen.

Men den ferske pensjonisten var nylig tilbake i rampelyset da det ble publisert noen oppsiktsvekkende bilder av han.

Letterman har nemlig latt skjegget sitt gro, og er nesten ikke til å kjenne igjen (noe som kanskje er meningen?).

(FOTO: Eduardo Munoz / Reuters / NTB scanpix)

3. Macaulay Culkin (Kevin fra "Alene hjemme")


(FOTO: NTB scanpix)

For 26 år siden slo Macaulay Culkin gjennom som den handlekraftige guttungen Kevin McCallister i den første "Alene hjemme"-filmen.

Det har siden den gang blitt skrevet utallige spaltemeter om skuespilleren, som i årene etter suksessen har levd et turbulent liv utenfor filmsettet.

Han har de siste årene vært å se i et par filmer og TV-serier, og skal ifølge rapportene ha fått livet sitt på rett kjøl, skriver Seher.no.

Dette bildet ble tatt av Culkin i mars, og man kan trygt si at han ser litt annerledes ut i dag.

(FOTO: Zelig Shaul / Zuma Press / NTB scanpix)

 4. Amanda Bynes (fra blant annet "What I like about you")


(FOTO: Danny Moloshok / Reuters / NTB scanpix)

Amanda Bynes spilte i en rekke populære TV-serier og filmer mellom 1996 og 2010, og var i en periode blant en av verdens best betalte unge kjendiser. Men allerede som 24-åring avslørte Bynes at hun pensjonerte seg fra skuespilleryrket.

Hun har i årene etter skapt en rekke overskrifter som følge av en del skandaler. Hun skal i likhet med Macaulay Culkin ha fått livet på rett kjøl den siste tiden.

30-åringen har forandret seg en del etter at hun forsvant ut av rampelyset, og blir trolig ikke gjenkjent i like stor grad som før.

(FOTO: Xposure / NTB scanpix)

5. Ashlee Simpson (sanger og TV-personlighet)


(FOTO: NTB scanpix)

Husker du Ashlee Simpson, søsteren til den litt mer kjente popstjernen Jessica Simpson? 31-åringen gjorde det stort som sanger og realitystjerne i "The Ashlee Simpson Show" tidlig på 2000-tallet.

Det har de siste årene blir mer stille rundt Ashlee - i hvert fall her til lands. Hun ga ut sitt siste album i 2008, men har også vært innom filmen og Broadway de siste årene.

Simpson er i dag gift med Evan Ross, som er sønnen til Diana Ross og norske Arne Næss Jr., og kaller seg i dag Ashlee Nicole Næss, ifølge Wikipedia.

Hollywood-stjernen er i dag ikke til å kjenne igjen.

(FOTO: Splash News / NTB scanpix)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.