Annonse

5 superstjerner som nesten ikke er til å kjenne igjen

Mye har skjedd etter at de forsvant fra TV-skjermen.

De er alle Hollywood-stjerner med store karrierer bak seg, men de har alle - mer eller mindre  - forsvunnet fra rampelyset.

Nå ser de også helt annerledes ut. Bare se her:

1. Angus T. Jones (Jake fra "Two and a half men")


(FOTO: Matt Sayles / NTB scanpix)

Jones ble verdenskjent som karakteren Jake i komedien "Two and a half men" i 2003. Serien ble bare mer og mer populær med årene, og i 2010 ble unggutten den best betalte barnestjernen med en svimlende lønn på 300.000 dollar - over 2,5 millioner kroner - for hver eneste episode.

Men med tiden gikk han lei av komedien. I 2012 stemplet han serien som søppel og ble etter hvert skrevet ut av "Two and a half men". I dag holder Jones en svært lav profil, og har forandret seg stort etter at han forsvant fra rampelyset.

(FOTO: Splash News / NTB scanpix)

2. David Letterman ("Late show with David Letterman")


(FOTO: Wenn / NTB scanpix)

Det har gått ett år siden David Letterman takket for seg etter 33 år (!) på TV-skjermen. Nå er han pensjonist og det har naturligvis blitt litt mer stille rundt 69-åringen.

Men den ferske pensjonisten var nylig tilbake i rampelyset da det ble publisert noen oppsiktsvekkende bilder av han.

Letterman har nemlig latt skjegget sitt gro, og er nesten ikke til å kjenne igjen (noe som kanskje er meningen?).

(FOTO: Eduardo Munoz / Reuters / NTB scanpix)

3. Macaulay Culkin (Kevin fra "Alene hjemme")


(FOTO: NTB scanpix)

For 26 år siden slo Macaulay Culkin gjennom som den handlekraftige guttungen Kevin McCallister i den første "Alene hjemme"-filmen.

Det har siden den gang blitt skrevet utallige spaltemeter om skuespilleren, som i årene etter suksessen har levd et turbulent liv utenfor filmsettet.

Han har de siste årene vært å se i et par filmer og TV-serier, og skal ifølge rapportene ha fått livet sitt på rett kjøl, skriver Seher.no.

Dette bildet ble tatt av Culkin i mars, og man kan trygt si at han ser litt annerledes ut i dag.

(FOTO: Zelig Shaul / Zuma Press / NTB scanpix)

 4. Amanda Bynes (fra blant annet "What I like about you")


(FOTO: Danny Moloshok / Reuters / NTB scanpix)

Amanda Bynes spilte i en rekke populære TV-serier og filmer mellom 1996 og 2010, og var i en periode blant en av verdens best betalte unge kjendiser. Men allerede som 24-åring avslørte Bynes at hun pensjonerte seg fra skuespilleryrket.

Hun har i årene etter skapt en rekke overskrifter som følge av en del skandaler. Hun skal i likhet med Macaulay Culkin ha fått livet på rett kjøl den siste tiden.

30-åringen har forandret seg en del etter at hun forsvant ut av rampelyset, og blir trolig ikke gjenkjent i like stor grad som før.

(FOTO: Xposure / NTB scanpix)

5. Ashlee Simpson (sanger og TV-personlighet)


(FOTO: NTB scanpix)

Husker du Ashlee Simpson, søsteren til den litt mer kjente popstjernen Jessica Simpson? 31-åringen gjorde det stort som sanger og realitystjerne i "The Ashlee Simpson Show" tidlig på 2000-tallet.

Det har de siste årene blir mer stille rundt Ashlee - i hvert fall her til lands. Hun ga ut sitt siste album i 2008, men har også vært innom filmen og Broadway de siste årene.

Simpson er i dag gift med Evan Ross, som er sønnen til Diana Ross og norske Arne Næss Jr., og kaller seg i dag Ashlee Nicole Næss, ifølge Wikipedia.

Hollywood-stjernen er i dag ikke til å kjenne igjen.

(FOTO: Splash News / NTB scanpix)