5 hotte serier på Netflix som du ikke bør gå glipp av

5 hotte serier på Netflix som du ikke bør gå glipp av

Sliter du med å velge? SOL hjelper deg i seriejungelen.

(upublisert) Opprettet
De siste årene har antall tv-serier eksplodert. Spesielt strømmetjenesten Netflix slipper svært mange egenproduksjoner av høy kvalitet.

SOL har satt sammen en oversikt over noen av seriene du bør få med deg.

The End of the F***ing World (2017)
«Britisk seriekunst på sitt beste», skrev NRK Filmpolitiet og ga terningkast seks til det som er en underholdende fortelling om to tenåringer som må finne seg selv.

17-åringen James innser at han er psykopat og har gått lei av å drepe dyr. Når han møter Alyssa, en bitter tenåring som hater alt og alle, anser han det som en perfekt anledning til å begå sitt første drap.

Alyssa vil imidlertid at de to skal bli kjærester og sammen rømmer de fra de håpløse familiene sine. Da begynner en del uforutsette ting å skje.

iMDB: 8,3/10
Rotten Tomatoes: 97 %
Netflix: Se serien

Alias Grace (2017)
En dramaserie basert på faktiske hendelser fra Margaret Atwoods roman med samme navn. Grace, en ung og fattig husholderske, blir på 1800-tallet dømt for brutale drap på sin arbeidsgiver og husholderske. Hun fremstår som søt og uskyldig, noe som gjør at hun får mye sympati i befolkningen. Selv kan hun ikke huske å ha utført drapene. En psykiater får oppgaven med å intervjue henne. Er hun egentlig uskyldig?

«En av de mer gripende dramaseriene jeg har sett på lange tider», skrev Dagbladet, og ga terningkast seks.

iMDB: 8,0/10
Rotten Tomatoes: 99 %
Netflix: Se serien

Mindhunter (2017)
I kjølvannet av beryktede seriemordere som Charles Manson, Ted Bundy og Son of Sam på slutten av 70-tallet, får to FBI-agenter i oppgave å dykke dypere inn i ondskapen. Hva driver seriemorderne til å begå de grusomme handlingene?

Aftenposten ga terningkast seks, og mener «anslaget og kvaliteten er engasjerende som da Clarice Sterling satte seg ned med Hannibal Lecter».

iMDB: 8,6/10
Rotten Tomatoes: 96 %
Netflix: Se serien

Godless (2017)
Elsker du westernfilmer, så er dette tv-serien for deg. Den nådeløse banden til Frank Griffin terroriserer USAs ville vesten i de lovløse 1880-årene. Banditten jakter en tidligere kollega, som skjuler seg i en mystisk landsby som stort sett ledes av kvinner.

«Et blinkskudd av en westernserie som både skinner i sjangerdrakten og som svinger godt som spennende kruttrøykdrama», skrev NRK Filmpolitiet, og ga seks prikker på terningen.

iMDB: 8,4/10
Rotten Tomatoes: 88 %
Netflix: Se serien

Manhunt: Unabomber (2017)
Basert på den sanne historien om hvordan man sporet opp og fanget Ted Kaczynski, terroristen kjent som den beryktede «Unabomberen».

Har stjerner som Sam Worthington, Paul Bettany og Keisha Castle-Hughes i hovedrollene.

iMDB: 8,2/10
Netflix: Se serien

Fikk du med deg disse?


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer