5 grunner til å ta Justin Bieber på alvor igjen

Han ble hatet, buet ut og elsket. Hvordan nådde han toppen?Det er ingen tvil om at popstjerna Justin Bieber er både elsket og hatet av mennesker verden over.

Men som nettsiden Noisey skriver er det nå på tide å begynne å ta unggutten på alvor. Etter å ha vært fraværende fra musikken over en lengre periode kom Bieber med comebacket sitt under årets VMA, der han framførte sin nye singel «What Do You Mean?».

Opptredenen skapte naturlig nok overskrifter, men denne gangen i et positivt lys. Showet på VMAs var tydeligvis preget av mye følelser for 21-åringen, som brøt sammen på scenen og tok til tårene.

I et intervju med Jimmy Fallon forklarte han hvorfor følelsene tok overhånd.

- Jeg ventet ikke at alle ville støtte meg. Sist gang jeg var på en utdeling ble jeg buet, fortalte han.
 1. Han skjerpet seg


  2015 ble året han skjerpet seg og sluttet å tulle. Han valgte å fokuserte på musikken og ga ut ny musikk. «What Do You Mean?» inntok Billboards førsteplass, som er Biebers aller første nr 1.

  Nå begynner folk å si at han har blitt voksen.


 2. Han har innrømmet sine feil


  (FOTO: MTV / NTB scanpix)

  Etter en periode der popstjerna fikk skandaleoppslag verden over skjønte både han og manageren Scooter Braun at noe måtte gjøres.

  I et intervju med Billboard gikk de ut med en offentlig unnskyldning.

  - Vi visste at den eneste måten dette skulle gå på, var om vi fikk det til å handle om musikken igjen, sa Braun.

  Og det var nettopp det Bieber gjorde. Først kom låta «Where Are Ü Now», der Bieber samarbeidet med Jack Ü. Sangen har i skrivende stund blitt streamet over 236 millioner ganger på Spotify.

  Og kanskje enda viktigere: Biebers musikk blir tatt på alvor.


 3. Så hvorfor ikke be kjendiser henge han ut på toppen av alt?


  (FOTO: Comedy Central / NTB scanpix)  Bieber meldte seg frivillig til å «roastes» av Comedy Central og reklamerte ved å bli egget ned. Det kan kanskje ha noe med at han gikk til egg-angrep på naboen å gjøre...

  Rapperne Snoop Dogg og Ludacris, filmstjernen Will Ferrell, komikerne Natasha Legerro og Chris D'Elia samt stjernekokk Martha Stewart tok til ordet for å «disse» Bieber.

  Han viste at han hadde selvironi og fikk gjennomgå i hele fem timer.


 4. Vil bli tatt på alvor
  I mai ble Bieber intervjuet av moroklumpen James Corden. I det hysteriske bil-intervjuet viste han seg fra en litt annen side. Videoen har blitt sett av over 34 millioner mennesker.

  I et nylig intervju med Jimmy Fallon fortalte han hvor hardt han har jobbet med å «bli den mannen han har blitt» og hvordan det er å bli dømt for alt han gjør.

  Ved å holde tilbake på medias forespørsler det siste året, for så å bli «roastet» på eget initiativ, slippe ny musikk og åpne seg om VMAs - har Bieber fått en ny start.


 5. Endelig på topp på Billboard
  Endelig kom førsteplassen! Etter å ha promotert voldsomt rundt sin nye singel har den på knappe to uker fått over 57 millioner streams. Og dermed gikk Biebers etterlengta singel «What Do You Mean?» rett til topps på Billboard.

  Han har over lengre tid jobbet med sitt fjerde studioalbum som er ventet i løpet av 2015.

  Justin Bieber er for alvor tilbake!