Vis mer

5 fedre som definitivt ikke er som alle andre

SOL gratulerer alle fedre med dagen!

(upublisert) Opprettet


Nøyaktig når Farsdagsfeiringen startet er vanskelig å si, men det som blir sett på som den første "offisielle" feiringen fant sted i Spokane, Washington i 1910.

Feiringen faller på ulike dager avhengig av hvor i verden man bor, men her på berget feirer vi alltid farsdagen den 2. søndagen i november.

På en dag der alle fedre fortjener et ekstra klapp på skulderen, ønsker SOL å dele et knippe videoklipp som demonstrerer hvorfor vi synes pappaer er så fantastisk:


 


 1. Bat-dad  Det skal ikke mer til enn en maske og raspete stemme for å "få skikk" på ungene sine.


 2. Animasjonspappa  Det hjelper på at far jobber for DreamWorks, men det er ingen tvil om at denne gutten vil ha mange hjemmevideoer med høy produksjonsverdi å se tilbake på.


 3. Ballbassengpappa  Av og til når mor er ute av huset så må far og barna danse på bordet (eller gjøre om hele første etasje til et digert ballrom).


 4. Fra rullestol til en Star Wars Snowspeeder...  Noen fedre ser ikke begrensninger, men massevis av muligheter.


 5. ...og enda flere rullestolkreasjoner  Og for noen fedre er det å ta på seg andre sine utfordringer det minste man kan gjøre.


Legg til sol_no på SnapChat 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.