5 fantastiske julegaver som ikke kan kjøpes for penger

Ny tv er artig det, men det finnes gaver som varer mye lenger.

(upublisert) Opprettet

1. Ikke ta deg selv så høytidelig. Finn igjen julestemninga og arranger juleverksted med venner, familie eller kjæresten. Ta deg tid til å være med dem du er glad i.

(Foto: NTB scanpix/Lise Åserud)(Foto: NTB scanpix/Lise Åserud)

2. Bruk litt av tida di på å hjelpe dem som trenger det mest - kanskje du kan ta i et tak hos en lokal veldedighet? Man rekker mye på bare et par timer eller en dag.

(Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)  

3. Vis at du bryr deg. Møt opp på avslutninga til lillebror eller stå klar når niesen din går i Lucia-toget. Det kan bety mer enn du tror.

 

4. Alle er like stressa i disse dager. Gjør en god gjerning - stor eller liten - for en fremmed. Kanskje får du en i retur!

(Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

5. Mange er ensomme i jula. Du er aldri for travel til å avse foreldre eller besteforeldre et lite besøk, det handler bare om å ta seg tid. Og er garantert verdt det.

(Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.