5 av ukas snakkiser i sosiale medier

Fikk du med deg disse på Facebook og Twitter?

(upublisert) Opprettet

1. Det utrolige bildet

Bildet av hakkespetten med en røyskatt som passasjer har fascinert mange i uka som gikk. Bildet ble heftig delt både på Facebook og Twitter. Ler mer om saken. https://twitter.com/Jayward7/status/572495249756577792

2. Hennings klare svar

Avisa Kragerø Blad Vestmar spurte folk på gata følgende spørsmål: Bør Kragerø bli en del av storkommunen Grenland? Svaret til Henning har gått runden i sosiale medier.

Les mer om saken her.

3. Rørende skjelettdans

Videoen av de dansende skjelettene har gått som en farsott på Facebook denne uka. Mange har blitt rørt av budskapet i videoen og Side3s sak om filmen er denne ukas mest delte i Norge. Se videoen:

 

4. Skremmende sushi-sak

Sushi kan gi deg mark, meldte P4 tidligere denne uken. Det satte fart i folks delingsfingre. Saken nærmer seg 23.000 delinger på Facebook. Les saken:

Sushi kan gi deg orm

Spiser du sushi? Da kan det være at du har orm kravlende rundt i kroppen. Les hele saken på p4.no

 

5. Ukas tweet

Et av ukas mest retvitrete norske innlegg på Twitter, er et bilde tatt på Alfheim stadion i Tromsø. Den norske fotballsesongen nærmer seg: https://twitter.com/sturegronli/status/572734795001802752

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.