Vis mer

5-åring har den nyde­ligste reak­sjo­nen på mammas nyhet

Lille Ethan kan ikke vente med å bli storebror.

(upublisert) Opprettet
Fem år gamle Ethan smelter verdens hjerter etter at han fikk vite morens hemmelighet. Inne i mors mage ligger nemlig et lite nurk som forvandler Ethan fra enebarn til storebror, og gjett om han gleder seg!

Han får et kort med to ultralydbilder i hånden og tror først han ser på to bilder av seg selv da han var inne i magen til mamma. Der tok han feil, for på de to bildene ser han femåringens nye lillebror eller -søster.

Ethan, som bor i North Lincolnshire i England, er så høflig og utrolig nydelig i videoen og tilbyr seg å dele senga si med det lille nurket som kommer i januar.

Videoen har på bare én uke blitt sett over 2 millioner ganger på YouTube og svimlende 29 millioner på Facebook. Denne hjerteknuseren er elsket verden over!

Levert av 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.