3 gode grunner til å glede seg voldsomt til tirsdag

Bare ett døgn etter USA-premieren starter en ny sesong av The Big Bang Theory på TV Norge tirsdag 23. september. Hvis det ikke er åpenbart hvorfor du bør glede deg til dette, så har vi noen gode grunner.

(upublisert) Opprettet

1. Vi finner ut hva som faktisk skjer med Sheldon, etter at sesong 7 ble avsluttet med at han satt på togstasjonen og ville reise fra alt og alle.

(Dette bildet fra episode 1 i den nye sesongen kan forresten gi et hint.)

2. Penny har ny sveis! Og skal vi tro CBS, så er det en del av en omfattende endring for henne.

Foto: ScanpixFoto: Scanpix

3. Denne trippelselfien, som lover godt.

Du kan sjekke flere bilder fra skuespillernes instagramkontoer her . Hvis du trenger å friske opp hukommelsen om hva som skjedde i forrige sesong, kan du gjøre det på under 5 minutter ved å se denne: Sesongpremieren på The Big Bang Theory sendes tirsdag 23. september klokken 20:30 på TVNorge.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.