Vis mer

14 sminketrender du må holde øye med i høst

Tør du å være mørk og crazy?

(upublisert) Opprettet


Sminketrender, som motetrender, forandrer seg ofte fra sesong til sesong. Nå som høsten er like rundt hjørnet er det på tide å hente fram den mørke sminken, skal vi tro Instagram-profiler verden rundt.

Både Instagram og Pinterest er gode kilder til hvor du kan hente inspirasjon til både høstens sminke og motetrender.

Ifølge disse 14 profilene er det helt klart mørke toner som gjelder i tida framover! 


 1. Mørke øyne og store lepper


  Kunne ikke laste instagram  Kylie Jenner fikk verden til å gå bananas med sine store, fyldige lepper. Det gikk så langt at folk begynte med den kjente «Kylie Jenner Challenge» der de forstørret leppene sine med blant annet flasker.

  Men sannheten er vel at hun fyller leppene sine i tillegg til å sminke de større.


 2. Sorte/mørke lepper


  Kunne ikke laste instagram 3. Crazy øyenbryn


  Kunne ikke laste instagram  Jada, dette er også en trend som har dukket opp på Instagram og Pinterest. Men er det noe som kommer til å ta av? Vi får bare vente å se!


 4. Mørk lilla


  Kunne ikke laste instagram 5. Øyenskygge


  Kunne ikke laste instagram  Det går fint an å leke seg med den trofaste øyenskyggen. Bruk gjerne mørke farger til å markere øynene.


 6. Glitter


  Kunne ikke laste instagram  Glitter, glitter, glitter! Vi vet at julebordsesongen ofte handler om glitter, men det er lov å utforske og leke seg med glitter før jula slår inn også.


 7. Forførende


  Kunne ikke laste instagram  Harde øyne og en dyp rødfarge på leppene er alltid en klassiker.


 8. Ekstra fyldige vipper


  Kunne ikke laste instagram  Vippeextensions har det siste året blitt en veldig populært og mange har kastet seg på trenden. Men man trenger ikke nødvendigvis bruke mye penger på å få lange og fyldige vipper. Falske vipper gjør også susen for å få et «killer»-blikk!


 9. 90-talls inspirert hår


  Kunne ikke laste instagram  Det er ingen tvil om at moten fra 90-tallet er tilbake. Det gjelder både klær, sminke og hår. Mikke Mus-inspirert hår funker like bra når du har en «bad hair day» som til hverdag.


 10. Lepper med knallfarger


  Kunne ikke laste instagram  Regnbuens farger er stikkordet her. Tørr du å prøve blå, grønn, rosa, lilla eller gule lepper? Det kommer hvert fall mer og mer av dette i motebildet, skriver blant annet Thegloss.


 11. Markerte bryn


  Kunne ikke laste instagram
 12. Markering av ansiktet


  Kunne ikke laste instagram
 13. Kraftig eyeliner


  Kunne ikke laste instagram
 14. Helt naturlig


  Kunne ikke laste instagram
 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.