Vis mer

10 filmer vi gleder oss til å se i vinter

Ti gode grunner til å besøke din lokale kino.

(upublisert) Opprettet


Nytt år betyr nye filmer, og det er nok av godbiter å velge mellom dersom du planlegger ett eller flere kinobesøk denne vinteren.

DiCaprio som jakter en Oscarnominasjon, en ny Steve Jobs-biopic og Tarantino som gjør det han gjør aller best - filmvinteren byr på mye bra!

SOL har samlet 10 filmer vi gleder oss til å se på kino i vinter:


 


 1. The Hateful Eight  Åtte menn og én kvinne er fanget i en snøstorm i Wyoming, i den nyeste filmen fra Quentin Tarantino.

  Norgespremiere: 08.01.2016


 2. The Revenant  Hevndrama fra Oscravinner Alejandro G. Iñárritu med blant andre Leonardo DiCaprio og Tom Hardy i hovedrollene.

  Norgespremiere: 22.01.2016


 3. Steve Jobs  Michael Fassbender spiller inovatøren Steve Jobs i historien om mannen og livet hans frem til 1998, før Appleprodukter ble allemannseie.

  Norgespremiere: 22.01.2016


 4. The Big Short  Drama om fire finansmenn som forutså den økonomiske krisen på 2000-tallet, med stjerner som Christian Bale, Brad Pitt og Ryan Gosling på rollelisten.

  Norgespremiere: 29.01.2016


 5. Deadpool  Ryan Reynolds spiller Deadpool i en superheltfilm helt ulik alle andre superheltfilmer.

  Norgespremiere: 12.02.2016


 6. Zoolander 2  Det tok 15 år, men endelig kommer oppfølgeren til Ben Stiller-filmen som gav oss blikkene "Blue Steel", "Ferrari", "Le Tigre" og "Magnum".

  Norgespremiere: 19.02.2016


 7. Hail, Cesar!  Verdens beste filmskaperduo, Cohen-brødrene, har laget et komedie om filmindustrien i Hollywood på 50-tallet. Dette er den tredje, og siste filmen, i "Numbskull"-trilogien.

  Norgespremiere: 26.02.2016


 8. Batman v. Superman: Dawn of Justice  DC forsøker å få sin bit av superheltkaken med det som ser ut å bli en spektakulær film der Gothams Batman kjemper mot Kryptons Superman.

  Norgespremiere: 25.03.2016


 9. Jungelboken  Rudyard Kiplings "Jugelboken" er over 120 år gammel, og endelig ser det ut vi at vi får filmen vi fortjener om gutten Mowgli, bjørnen Baloo og panteren Bagehra.

  Norgespremiere: 15.04.2016


 10. Captain America: Civil War  Det avsluttende kapittelet i Captain America-trilogien, og filmen som legger grunnlaget for de neste Avengers-filmene. Gjør deg klar til en superheltkonflikt uten sidestykke.

  Norgespremiere: 29.04.2016


Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.