VM-starten i fare for svensker

De svenske langrennsløperne Daniel Richardsson og Anna Haag har fått luftveisinfeksjoner få dager før ski-VM på hjemmebane.

(upublisert) Opprettet

VM-starten skal være i fare for begge løperne, som ikke reiser til Falun med resten av det svenske landslaget tirsdag. Både Richardsson og Haag er isolert i sine hjem.

– For eksempel må Anna nå gjennomføre sine første skiturer hjemme i Östersund før hun kommer hit, sier landslagslege Per Andersson til Radiosporten.

Haag er samboer med Emil Jönsson, sprinteren som kan miste hele VM på grunn av en muskelbrist han pådro seg i Östersund lørdag.

– Nå må vi følge dem nøye. Vi velger å avvente før vi kan si noe mer om deres (Haags og Richardssons) starter lørdag. Vi må ta hensyn til at det er et langt VM, og det er mange distanser som er aktuelle for begge. Det er mye som må bakes inn i en beslutning om at de skal starte eller ikke, sier den svenske legen. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.