Tonali utestengt i ti måneder etter brudd på gamblingregler

Den italienske midtbanespilleren Sandro Tonali utestenges fra internasjonal fotball i ti måneder etter å ha innrømmet brudd på bettingreglene i Serie A.

Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP, som viser til en uttalelse fra Italias fotballpresident Gabriele Gravina. Utestengelsen fører til at Tonali mister EM hvis Italia kvalifiserer seg til sluttspillet neste sommer.

– Avtalen består av en utestengelse på ti måneder, åtte måneder med rehabiliteringsaktiviteter og minst 16 offentlige møter, sier Gravina i et intervju gjengitt av Sky Italia.

Tonali var forrige uke inne hos påtalemyndigheten i Torino. Sammen med Aston Villas Nicolo Zaniolo forlot han forrige landslagssamling etter å ha vært inne til avhør.

– Fotballforbundets påtalemyndighet og Tonali har nådd en avtale som jeg allerede har godkjent, opplyser Gravina.

Tonalis agent Giuseppe Riso bekreftet overfor avisen La Gazzetta dello Sport tidligere i måneden at midtbanespilleren lider av et spillproblem.

– Han er trist. Jeg håper at denne perioden vil redde Sandro Tonali og hjelpe andre som er i samme situasjon, sa Riso.

Italieneren ble hentet til Newcastle fra Milan i sommer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer