Vis mer

- Skinstad blir ikke erstattet

Norges Skiforbund har i lengre tid jobbet med en erstatter til Åge Skinstad etter at han gikk av som langrennssjef.

(upublisert) Opprettet


Torsdag melder TV 2 at stillingen ikke skal videreføres. Stillingen som langrennssjef ble opprettet i 2011 og det er kun Skinstad har hatt rollen. Odd-Bjørn Hjelmeset, Espen Bjervig, Knut Nystad og Kristin Vestgren Sæterøy skal ha vært de fire som har kjempet om å overta.


Det er hodejegerfirmaet Adecco som har ledet prosessen, og alle har vært til intervju. Tirsdag uttalte lederen i skiforbundets langrennskomité at en løsning vil være på plass tidligst torsdag.


TV 2 erfarer imidlertid at det ikke vil bli noen ansettelse i stillingen som langrennssjef. De skriver at det ikke skal ha vært manglende kvalifikasjoner hos søkerne, men at stillingen ble etablert av og for Skinstad.


Komiteen skal være fornøyd med hvordan den nye direktøren i NHO Innlandet løste rollen, men mener at det fungerte bra før 2011.


Alternativet skal være å se på om langrenn klarer seg med en sportssjef, slik de andre grenene i forbundet gjør.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.