Sarpsborg suspenderer egen spiller etter nedskalling

Sarpsborg 08 velger selv å gi Rashad Muhammed én kamps karantene. Franskmannen må dermed stå over neste kamp mot Vålerenga.

Rashad Muhammed får gult kort av dommer Tom Harald Hagen etter sammenstøt med Vikings målvakt Iven Austbø under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Viking på Sarpsborg stadion. Foto: Christoffer Andersen / NTBFoto: Christoffer Andersen / NTB
Rashad Muhammed får gult kort av dommer Tom Harald Hagen etter sammenstøt med Vikings målvakt Iven Austbø under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Viking på Sarpsborg stadion. Foto: Christoffer Andersen / NTBFoto: Christoffer Andersen / NTB Vis mer
Publisert

Det melder klubben selv på eget nettsted.

– Omdømme er viktig for Sarpsborg 08. Som klubb aksepterer vi ikke atferd som mot Viking sist kamp. Rashad er informert og har akseptert straffen, sier klubbens sportssjef Thomas Berntsen.

Muhammed skallet ned Vikings Sebastian Sebulonsen da det gikk hett for seg på tampen av kampen mot Viking. Det fikk lagets trener Lars Bohinen til å reagere etter kampen.

– Jeg orker ikke å se at vi har spillere som ikke oppfører seg. Det er helt uakseptabel oppførsel. Det har ingenting på en fotballbane å gjøre. Det er bare pinlig, sa Lars Bohinen til VG etter kampen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer