På SOL velger du selv hvor mye OL du vil ha

Er du fullstendig hekta, sånn helt passe interessert eller gir du totalt blaffen i OL? Her bestemmer du selv hvor mye du vil se.

(upublisert) Opprettet
Sommer-OL i London går av stabelen i perioden 25. juli til 12. august. OL-ilden tennes ikke offisielt for fredag 27. juli, men allerde to dager før er de første deltagerne i sving. På internett vil dette være en stor begivenhet, så også for SOL. Vi kommer til å følge dette på vår vanlige måte som den store sports- og nyhetsbegivenheten det er.

OL på SOL

Både på mobil- og desktop har vi egne OL-sider. På desktop finner du siden her. Mobilsiden er her; m.sol.no/sport/ol/

Vis eller skjul

På SOLs forside er det et eget område hvor alle artikler knyttet til selve øvelsene vil ligge. Er du ikke interessert å følge øvelsene, kan du klikke på «skjul»-knappen øverst til høyre. Da vil hele OL-feltet kollapse. Når som helst kan du klikke på «vis»-knappen så dukker alt opp igjen. Ha et godt OL!  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.