Klyping, skiltkasting og Hangeland-bilde: Dette er sportsuken på 1-2-3

Dette bør du ha fått med deg fra sportens verden.
 1. Hangeland tok toget - det likte internett


  https://twitter.com/PalaceFanTV/status/646794921853124608/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

  Brede Hangeland er ikke som alle andre fotballspillere: Han lar luksusbilen stå og hopper heller på et tog. Dét har skapt overskrifter verden over denne uka.

  – En medpassasjer mente det måtte være fordi Ferrarien var på verksted, forteller Hangeland til TV 2.


 2. Northug lanserer TV-kanal


  (FOTO: Terje Pedersen / NTB scanpix)

  Skistjernen har også denne uken vært omtalt i media. Bare se her, her, her, her, her og her. Og på tampen av uka kom nyheten om at han lanserer sin egen TV-kanal.

  Northug sier til VG Nett at Justin Bieber står øverst på ønskelista over intervjuobjekter.


 3. Lewandowski med 1, 2, 3, 4, 5!


  (FOTO: Christof Stache / Afp / NTB scanpix)

  Bayern Münchens Robert Lewandowski sto for ukens prestasjon da han scoret fem mål på ni (!) minutter etter å ha kommet inn som innbytter mot Wolfsburg. Da er det definitivt på sin plass med en bamseklem.

  I ettertid har det kommet frem at storscoreren var interessert i en overgang til Hødd i 2007, men at klubben fra Ulsteinvik ikke tok seg råd. Helbom!


 4. Løke løp maraton - kunne ikke spille kamp


  (FOTO: Marius Knutsen / VG / NTB scanpix)

  Håndballspiller Frank Løke er bitt av løpebasillen. TV 2 melder at strekspilleren satte personlig rekord under Oslo Maraton lørdag med tiden 2.51.18. Løke konkurrerte imidlertid under navnet Mathias Sagvik fordi han i utgangspunktet ikke hadde billett.

  Det skapte i tillegg overskrifter da han ikke var med i troppen til torsdagens cupkamp mot Viking. Grunnen til fraværet?

  – Jeg er ikke helt i slag om dagen. Det handler om totalbelastning og er en kombinasjon av mange småskader, mye jobbing, husbygging og lite tid, sier Løke til Drammens Tidene.

  Hmm.


 5. Kastet skilt på Tottenham-fansen


  (FOTO: Ben Stansall / Afp / NTB scanpix)

  Det går alltid hardt for seg når London-rivalene Tottenham og Arsenal møtes, og onsdagens cupkamp var intet unntak. Arsenals 2-1-seier ble imidlertid satt i skyggen av egne supportere som gjorde hærverk på tribunen.

  Pøblene rev ned flere store Tottenham-skilt som datt ned på seksjonen under.

  Det hele førte til at at politiet arresterte ti av de verste pøblene for ordensforstyrrelse, straffbart hærverk og overfall, skriver Dagbladet.


 6. Tårer, tap og Tutta-beklagelse


  (FOTO: Helge Mikalsen / VG / NTB scanpix)

  Golf-stjernen Suzann Pettersen skapte furore under Solheim Cup denne uken. Kort fortalt: Amerikanske Alison Lee trodde Tutta og hennes lagvenninner hadde "gitt bort" putten, noe den norske stjernen var klar på at de ikke hadde gjort. Plutselig fikk Tutta hele verden mot seg.

  - Nei, nei, nei, Suzann Pettersen. Det er ikke slik du vinner i golf, selv ikke mot amerikanere. Trekk det tilbake, ellers kommer dette til å hjemsøke deg i lang tid, skriver den britiske tv-personligheten Piers Morgan på Twitter, ifølge Dagbladet

  Det hele resulterte i tårer både på det amerikanske og europeiske laget og en beklagelse fra Suzann Pettersen.


 7. Annan kløp seg tilbake i norsk fotball igjen


  (FOTO: Bjørn S. Delebekk / VG / NTB scanpix)

  Anthony Annan er tilbake i norsk fotball. Og det merkes! I onsdagens cupkamp mot Rosenborg kom han flere ganger i bråk med sine tidligere lagkompiser og kløp både Alexander Søderlund og Ole Selnæs.

  - Han (Annan) har fått beskjed om at dette er ikke noe vi ønsker skal skje på banen, sier Stabæks sportslig leder, Inge André Olsen, til VG.

  Rosenborg vant til slutt kampen og er klare for cupfinale mot Sarpsborg 08. 


 8. Golberg vant kvart million på hest


  (FOTO: Terje Pedersen / NTB scanpix)

  Pål Golberg kan mer enn å gå fort på ski. TV 2 skriver at langrennsløperen satset 389 kroner på hest og innkasserte hele 247.950 kroner. God helg, Pål!


 9. Costa i bråk - igjen


  (FOTO: Andy Rain / EPA / NTB scanpix)

  Er Diego Costa verdens mest forhatte fotballspiller? Trolig. Costa kom igjen i søkelyset da han slapp unna rødt kort etter å ha havnet i bråk med Arsenal-forsvarer Gabriel Paulista forrige helg.

  Noen dager etter bestemte likevel Englands fotballforbund (FA) at Costa skulle bli utestengt i tre kamper for voldelig oppførsel i kampen mot Arsenal, skriver Sporten.com.